Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, March 31, 2009

motif utama g jomheboh ni just nak shopping junkfood kat situ je. tapi, masyaallah. crowded gile kat sana. traffic jam. bukan slalu dpt tengok suasana traffic jam kat kuantan ni. almaklumlah, kuantan ni bukannye macam kl, or jb yang buleh dikatekan slalu traffic jam.

on our way to padang mpk. LaLats Crew :)

so,bile da sampai,serbu je booth2 yg ade jual makanan tuh. mcm2 kitorang beli. tapi, tengah sedap2 duduk bersantai atas padang, tibe2 rase mcm nak hujan. alaaaaa........

shiela.pika.eryn. depan booth REMAJA

atas padang.

so,lepas duduk2 atas padang, kitorang g mamam dekat foodcourt ECM. after that, kitorang pegi blek kat padang MPK tu sebab nk tengok konsert jomheboh. unluckily, it's raining and kitorang sampai lambat. mcm sia-sia je eventhough we've got 6 free tickets. huhu~ nak ceroboh g kat bahagian tengah padang memang xbuley sebab ramai sangat orang. very2 crowded and i hate that. so,selepas strategi menceroboh kitorang x accomplished, kitorang decide to go back to our beloved hostel jela. haha.

the end.

moral of the story : sediakan payung sebelum hujan and better watched konsert jomheboh kat tv jela... :)



8:18 PM