Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, October 25, 2010

agak basi sebenarnye mende nih. sebab asyik lupe je nak update.

err, thankkssss kepade insan-insan yang sudi jadi follower blog haprak nih. blog ni tak best sebenarnye.haha.

terharu jugaklah tengok follower dah ade 100++. tahniah kepade pemilik kenderaan JHD 7567   blog ini kerane menjadi follower yang ke-100. you rock lah!

dan terime kasih juge kepade lecturer yang tercinte, Cik Afzan sebab jadi follower. huuuu, malu saye dibuatnye. ^___^

oh, tapi nak mintak maaf sebab takde mase nak blog-walking, and follow blog orang lain. nak approve comments pun malas. heee. tunggulah bile i balik rumah nanti.

okayy, happy reading lah ye walaupun blog ni hampeh + entah ape-ape. :)

post signature


12:38 AM



hello people. yaaahh, ade bau UTM tak? itulah bau aku. haha.

ye, ni lah update yang didatangkan dari Kolej Kediaman Kedua UTM, to be specific. arrggghh, macam jakun lah puloks. tapi peduli hape aku. muahaha.

kehidupan yang agak tepu tapi masih menyeronokkan, berbahagia online seringgit 3 jam kat CC yang sejuk macam Alaska ( bajet pernah pegi Alaska ). tapi sumpah tak tipu. memang sejuk. tangan seperti terkena frostbite. waduhh. parah ni.

okay, tak sabar nak bergembire di Makmal. buruh binaan in the making. dan itu juge bermakne bersiap-sedia lah mengadap laptop nak siapkan report yang berduyun-duyun, berkoyan-koyan dan rupebentuk ini juge akan berubah menjadi monster sebab terlalu tension nak siapkan reports + assignments yang berlambak-lambak tak disiapkan. 

final juge hampir tibe. fuhh, sumpah memang takut. still tak nampak hala tuju kehidupan. semua subjects memang hardcore gile, taraf black metal ajaran sesat. nampaknye, memang kene rebus buku, then minom air rebusan tuh. baru dapat dekan kowt. muahahaha.

* eh, lupe nak bagitau, kalau ade typo-error tuh, kire halal jela ekh. tangankuh agak kebekuan menaip nih. *

ye, tahniah diucapkan kepade penghawa dingin berjename YORK yang sangat gembire membelasah aku dengan hembusan udaramu yang sejuk nak mati. aku rase macam nak nangis berade dalam CC nih. 

errr ape lagi ye nak story? macam dah takde hape je. lagipun otak pun dah same beku dengan tangan nih. so, Selamat Tinggal lah semua. ade mase aku update lagi. 


XOXO, gossip girl.
( lempang aku sekarang )

post signature


12:28 AM


Thursday, October 21, 2010

KISAH BENAR : TOLONG JANGAN SEBARKAN KEPADA ORANG LAIN





* harap maaf *
ini bukan Zizan Nin sebenar.

post signature


12:58 AM


Friday, October 8, 2010

weehooo, lame tak update. lupe pulak aku ade blog sebenarnye. baiklah, mari kite update sekarang. tapi takde idea pun.

okay, marilah aku mulekan dengan ringkasan perjalanan percutian aku ke KL haritu bersame Tenukkss. yeah, memang seronok. memang menggembirekan sehingge aku terlupe bahawe aku adelah seorang student yang mempunyai longgokan assingments yang tak siap-siap.

kami pergi ke i-City. errr, sile lah gelak puas-puas. agak ketinggalan zaman jugaklah sebab orang lain dah berzaman-zaman dah jejak kaki kat situ. then kitorang baru je datang, amik gambar ribu-ribu macam orang jakun. tapi agak segan jugeklaah, sebab orang lain sume pakai kamera canggih manggih. kami takde kamera canggih punnnnnnn. ( konon-konon sedihlah ni.;p )

okay, ni lah gambar kami mencemar duli kat i-City. 
takdelah best sangat pun. boring je.
muahaha.

ye, tuan blog yang hampeh. 
penat tahan nafas semata-mata nak duduk atas panda tuh.
:)


selesai dengan i-City. esoknye kitorang pergi Taman Botani kat Putrajaya. ( kami memang suke pergi ke tempat-tempat eksotik ). memang seronok. bermandi-manda dengan peluh sebab gembire mengayuh basikal di waktu panas terik. 

Terima Kasih kepada Eryn kerana sangat kreatif mencipta tripod untuk kamera Wan.
dapat juge kite bergambar berempat.
sob sob sob :'D

ehem ehem, macam model tak?
cepat angguk.
haha.
( perasan punye budak )

ye, sekarang saye berada di Taj Mahal.
tipu je.
sile datang ke Taman Botani dan bayar 3 ringgit, kemudian anda dapat masuk ke Moroccan Pavilion dan bergambar sampai termuntah seperti anda berada di India.


selesai dengan Taman Botani. malamnye, kitorang pergi Istana Budaya. layan teater Tun Mahathir. memang terbaiklah. seronok. dapat jugaklah autograp Tok Jalal, Erra Fazira, Esma Daniel, Tun Mahathir versi kanak-kanak and autograp kesayangan Zizan Nin. dapat bergambar dengan beliau. tapi, tak dapat nak upload sebab gambar dengan Zizan Nin ade kat kamera lain. then kitorang ade gambar pencabulan terhadap Zizan Nin. teeeettttttt. tunggu ye. nanti i upload ye sayang :)


okay, kehidupan dah kembali seperti biasa. belajar belajar belajar dan belajar lagi. 
Selamat Tinggal Semua.
see you when i see you. apekah ?

  post signature


9:05 PM