Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, October 28, 2009

thanks a bunch to evryone yang rajin view blog ni, and for those who yang sudi jadi follower, trimas banyak-banyak.

it's kinda hard to get an amount of 40++ followers, rite. yelaa, not every single people suke ape yang kite tulis, ape yang kite rase, soo, it's very honourable laa to get all those folllowers. :)

btw, i just noticed that i already posted 100++ posts until now. wow~ unbelievable. hehe.. so, i wanna say sorry if ade mane-mane post yang terkasar sangat ke, extremely harsh ke, banyak typo error, and seangkatan dengannye.. memang ade 2-3 posts yang sangat "SOPAN" bahasenye , tapi paham-pahamla ea.. i just expressing my feelings, my thoughts yang tengah gile macam lembu gile,anjing gile and orang gile.. haha

im just a normal girl ( girl ke? haha :D ) who cant run and just hide from doing mistakes.


okey?

i hope u people will keep "LOVING" this blog eventhough it's not great enough. peace :)

post signature



9:59 AM


Monday, October 26, 2009

just got back to kuantan.
spent my weekend at kuala terengganu.
exhausted.

went to the dentist this morning.
habis gigi kene cuci..
haha..
buang segale jenis plaque kat gigi.
a bit of pain, tapi rase macam dapat gigi baru.
ahha :D

maybe nak balik jb minggu ni..
ade wat kenduri kat rumah.
tapi, macam malas~








post signature



9:00 PM


Thursday, October 15, 2009

ade sorang junior bagitau yang 11nov ni ade 1 SOST dinner kat MS Garden hotel kat kuantan.

and i am really excited to go there, actually..

the theme of the dinner might be traditonal or glamourous night. so, i'm thinking of buying a new dress or something for the dinner..

so ppl, sape2 student SOST kat kolej IKIP tu, meh la kite pegi ramai-ramai and hopefully, the dinner would be havoc and superb. hehe.

* kumpul RM45 *

:D



post signature



8:36 PM