Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, July 29, 2009




post signature



5:57 AM


Tuesday, July 28, 2009

jangan bace kalau korang tak suke bace something yang kaya dengan ayat-ayat mencarut.

Message #1


hey bodo zurina.

minah bajek lawa.

dala gemok!tetek mcm tempayan!pipi mcm apam hangit!jalan cam itik sawit.

kau ingat cantik sangat ke muke kau kat IKIP n??IKIP pon tpakse amek ko jdk studentgaknye bodoh.

eeeee kau mmg gedik tahap anak babi hutan ngan kaki plessing macam anak haram ekh?
member2 kau semua dala cam budak2 ulu.bajek style.tp mcm HARAM! alamakk..jantan2 sume kau nk sapu ape?
ekekeke.tgk cermin dulu bley ark minah?

eee.aku mmg FUCK BETINE MACAM KAU BOLEH!!

patotla semua bf kau tgglkan kau.aswadlaa..irfanlaa..

pastu laki orang pon kau nk kebasss.kau ingat kalau laki ayat sket tu maknenye da syg kau ape?bodo
bodo.ko tu nothing KOT!!
macam anak babi kau punye perasan weyh!

minah bajek HOT!
padahal secubit kuman pon xde hotnyee.hahahahah lemak bergegar2 adelah!hahahahahahahh.puki bau bangkai.
si busuk yang bodoh!!..sial!gampang!cibai!anjeng!!!!


LAST WORD TOK KAU,MURAHAN MCM BITCH.AKU HARAP KAU MATI CEPAT.


bodo bodo bodo bodo bodo bodo!!tunggu kat bilik kau satu hari nnti sial anak gampang.




* * *

MESSAGE #2

kau xnk jdk prostitute ke perempuan,??

aku banyak lubang kalu kau nk duit byk cpt.brg kau kan baekk,bumper pon sedap.hahahahahhah:) klau kau ade rezeki,bertemulah nnt kite di kolej ye syggggggggggg babi.




* * *



aku sangat-sangat tak paham nape ngan pompuan ni. aku tak kenal die. and tibe-tibe je die anta message kat myspace aku, maki hamun aku camtu...

hmm.

aku ni malas je nak gado-gado ngan orang-orang murahan camtu. buang mase aku je.
die tak puas ati ngan aku? go to hell la bitch! ko ingat aku kisah?

kalau betul la pompuan tu tak puas ati ngan aku, nape die tak face to face je ngan aku. haish, nampak sangat tak matang.

adoi~ bile aku bace-bace balik message yang die anta tu, cam kelakar pun ade gak.. sangat kelakar. hehe..

ape-ape jelaa.. aku rase, aku tak kacau idop orang. so, watpe aku susah payah nak pikir pasal bende-bende ngarot ni..



post signature



9:44 PM


Sunday, July 26, 2009

after struggling myself, facing the coding stuffs, finally i satisfied.

my first impression after seeing this new look of my blogpage is only a BIG SMILE on my face. phew, real worthy. 

hey, it's not bad at all, since this is my first attempt to do the HTML-code-editing. kire ok laa kan for a freshie to do a lil' editing here and there and the editing works end up like this :)

i really love this look. at first, i was thinking it's good to have a vintage look for my page. but after considering the time-that-wasted-so-much due to my lembab-ness of searching a good nice vintage backdrop, i just pick this black and white pic for my background.

i'm going to do a little editing to my myspace layout. i'm going to give a retro look and put a new profile song. maybe a 70's genre song? hehe.

a big lovely farewell to my recent template. 

post signature



8:40 AM



actually, aku nak edit aku punye blog ni..

nak bagi marvellous sket.. hehe.

so, terpakse la belaja edit-edit code ni. adoi~ agak pening, tapi it's interesting to learn!

:)

just check out the new look of my blog later, okay?

post signature



5:01 AM





haha. i just want to show you this picture.  :)

tata,people.

post signature



4:43 AM



Aku semakin taksub dan jatuh cinte kepade Polaroid. oh anyone, please help me with this thing. * finger-crossing*

bagi yang tak tau mende ape Polaroid tu, bleyla view Deviant Art, Photobucket or Flickr. banyak picture yang di-snap pakai Polaroid ni. and the result- VOILA! wonderful. amazing gile. 

maybe disebabkan aku terlalu taksub dengan pic yang berunsurkan RETRO~ so, aku nak cari Polaroid ni sampai dapat walaupun aku tak tau mane aku nak beli camera ni. tapi, aku ade tanye 2 3 orang pasal Polaroid ni. and diorang cakap, Polaroid ni murah je. 3 4 ratus da buley dapat ( depends on the models ). 

not bad la kan? affordable walaupun aku kene pikir seribu kali mane aku nak korek duit banyak camtu. hmm.. 

by the way, aku nak bagitau, aku memang da angau tahap dewa19 dengan mende alah ni. so, i've searched a lovely photo of Polaroid and i set it up as my desktop background. isn't that gorgeous? hehe.. ( haiya~ dasyat betul angau budak ni..)

hehe.. cantik tak? memangla cantik. ala-ala vintage gitu..

:)

apela nak jadi dengan aku ni. kemaruk sangat dengan mende ni.

haish.

post signature



3:43 AM


Saturday, July 25, 2009

RULES:


1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
Pretty Handsome Awkward - The Used

(haha-aku hensem ke?)


HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Excuse Me - Pesawat

(haiya~ aku malu la nak jawab. so, excuse me ye..hehe)


WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

Gila - Mila

(haha- betul tu.i like someone who are gila!)


HOW DO YOU FEEL TODAY?

Falls On Me - Fuel

(sudah jatuh ditimpa tangga. huhu..)


WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
My Immortal - Evanescence

(ade kene mengene ke??huu~)

WHAT'S YOUR MOTTO?
Breath - Breaking Benjamin

(yeahh~ keep breathing,bebeh)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
I'll Be Missing You - P.Diddy ft. Faith evans

(owh,really? i miss you too, darl..hehe)


WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Please Don't Leave Me - Pink

(rileksla mak and abah..janganla nangis..hehe)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Seribu Tahun Takkan Mungkin - BPR

(hah?tak mungkin ape?huhu..)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Potential Breakup Song - Aly and AJ

( erk? )

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Take Me Out - Franz Ferdinand

(ignore that.)


WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Illusive Consensus - Epica

(aku pun tak tau mende nih)


WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
From Yesterday - 30 Seconds To Mars

(ntah pape. deja-vu kowt..hehe)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

Stay - Estrella

(hmmm.)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?

Pangeran Cinta - Dewa

(haiya~ ade ke patut..huhu)


WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?

Raja Gelek - One Nation Emcees

(helo~aku tak pandai gelek pun.)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Kantoi - Zee Avi

(haha~good coincidence! jawapan yang tepat sekali! )

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
I'll Attack - 30 Seconds To Mars

(aku nak attack ape?huhu..)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?

Love In This Club - Usher ft Young Jeezy

(haha. masuk Club pun tak pernah la weyy~)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?

Dari Jauh Ku Pohon Maaf - Sudirman

(aik?camne ade lagu raya tersesat dalam hp ni??)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Pesanan Buat Kekasih - Spring

(wahhhh~romantik gitu..hehe..)

*nak tag *

1.wiwie

2.shireen

3.dybah

4.awrml

5.zarith

sape2 jela yang bace ni. :D



post signature



3:22 AM



Rules ; It's harder than it looks ! Copy to your own post , erase my answers , enter yours and tag people you want . Use the first letter of your name to answer each of the following questions . They have to be real ; nothing made up ! If the person before you had the same first initial , you must use different answers . You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question .

*         *         *

1. What is your name ; Zurina

2. A four letter word ;  Zuzu
3. A boy's name ;  Zulhelmi.
4. A girl's name ; Zarith
5. An occupation ; Zoo-keeper. hehe..
6. A color ; huh? Zellow,maybe? haha.. ( susahnye laa dapat huruf Z ni..haish... ) 
7. Something you'll wear ;  ZARA...  woooo~ tak hingaaaaaatt..huhu..
8. A food ; ZUSHI. haha..
9. Something found in the bathroom ; Zabun Mandi.. haha
10. A place ;   Zimbabwe
11. A reason for being late ; ZOri la, tadi zraffic zem.. ;p  
12. Something you'd shout ; ZARRRRRRGGGGHHHHH!!!! haha..
13. A movie title ; ZORRO!
14. Something you drink ; air Zamzam ( accepted, rite? hehe..) 
15. A musical group ; Zujan. haha
16. An animal ; Zebra.
17. A street name ; I-Cant-Answer-This.. hehe.. 
18. A type of car ; Zoyota Zios. haha.. 
19. Title of a song ; Zakiah :) 
20. Tag ; Zillion people who read this :)

* phew, what a tough tag to be done! haha.. but i exactly ruined the rules. haha. lot of answers are a made-up one. hentam saja... it's hard to think the Z-answers.   :)

 by,
post signature



2:34 AM


Friday, July 24, 2009

sangat-sangat mengantuk.

sleepyhead~

by,

post signature



10:33 PM



yeay~ 

da ade template baru! i love this one.. penat berjam-jam cari template, then edit sikit coding die.

phew~ enjoy!   

:)

by,

post signature



8:17 AM



it's already 4:56 am and i cant even sleep!

tangan da lenguh tapi still nak mengadap lappy jugak. mate fresh gilak macam baru lepas kene spray dengan Eye Mo. 

huuu~penatla..

at this moment, aku masih lagi berjuang untuk menggantikan hutang-hutang puasa yang tertunggak. ( standard la kan.. da last minute baru sibuk-sibuk nak ganti puasa. bad people~ hehe.. )

still ahead, my short sem Final Exam is just around the corner. 2 weeks ahead. kene cover balik Chapter 3 sebab haritu da ponteng class, definitely i know nothing about this chapter. Next week da Revision week. tak taula sempat ke tak nak conquer semua chapter.

hmm, bile da bosan-bosan ni, habis segala website aku jengah. tapi, aku terpikat dengan SESUATU..

actually, my current obsession is about Retro thingy. tak taula kenape suke sangat dengan picture-picture yang berunsurkan retro. rase macam puas bile bukak website Deviant Art and view picture-picture retro ni. cantik sangat. dah banyak pic aku download and dah pun jadi desktop background aku :)

rasenye pasni aku nak try capture gambar camni and edit kaw-kaw bagi gempak! hehe..

then, aku baru teringat, aritu aku ade tengok cerite Remaja kat tv3. ade 1 segmen tu, diorang highlight kan pasal Polaroid camera. perghh! smart giler pic yang pakai camera nih. tapi camera ni macam kamera zaman dulu-dulu sikit. tak silap aku pakai filem. tapi aku tak sure la kalau Polaroid ni ade yang digital. (kalau aku tersalah info, harap maaf. aku sendiri sedang mengkaji pasal Polaroid ni)

aku search kat Ebay, memang bersepah orang nak jual camera ni. kalau convert US dollar ngan RM pun still area ratus-ratus je. so, takdela mahal sangat kan kalau nak compare dengan harge DSLR yang beribu-riban tu. lagipun aku tak minat sangat dengan DSLR. belum jatuh cinte lagi. just adore dengan kecantikan hasil gambar je.

so, aku nak search lagi pasal Polaroid ni. maybe someone could help me with this thing. 

hmmm..

still mengidam nak makan Laksa Johor. disebabkan tak dapat balik Jb this week, tak dapat nak suruh mak masak Laksa. nasib baik la ade Laksa Shack dekat ECM. tapi, masalahnye malas nak pegi walaupun sejengkal je dari rumah. 

ouch! tibe-tibe gigi geraham terase sakit. nape ek? adoiii.. 

takpela.. abaikan sakit gigi tu.. sebenarnye, tengah search template baru untuk blog  ni. boring la template yang ni. macam kanak- kanak. huhu.. aku nak cari template yang lebih mesra alam sikit. lagipun aku rase current template punye font macam kecik sangat. aku sendiri nak bace pun sakit mate. huhu.

setakat ni ade 2 3 template yang menarik hati. i will change my template ASAP. lagipun, sekarang ni still belajar coding-coding ni. just tau yang basic-basic je. hmm. next semester nak amek subject Programming. mesti la kene tau pasal coding ni. 

hmm..  itu saje la yang nak dibebelkan pagi-pagi bute ni. and what time is it? ouhh, it's 6:22am!

:)



4:54 AM


Thursday, July 23, 2009


this is the interface when you sign up. ayat die tak buley blah.

huhu...

click at the picture for a larger view.

for those who like to explore horror thingy, do visit this web. 

www.hotel626.com

it's really seraaaaaaamm.

the best thing is, website ni hanye bley di-view pade pukul 6pm until 6am. memang agak horror la kalau bukak tengah-tengah malam.. huhu..

memandangkan aku ni kategori orang pengecut, so terjerit-jerit jugak la aku mase aku view web ni.

padahal takdela seram sangat hantu die tu. haha. jerit je lebih..

so, sile la tengok and all the best. sape yang tak jerit memang terer. hehe.



10:47 PM




ahhha! see the jerawat at my forehead?



5:36 AM


Wednesday, July 22, 2009

gumbiranya setelah dapat meng-update blog.

eceli, my college jadi tuan rumah untuk Sukan IPTS Zon Pantai Timur.
so, hostel kitorang tu, atlet-atlet lelaki yang akan duduk situ.
kitorang pun kenela pindah. mule-mule bile dapat tau kene pindah tu, a bit huru-hara sikit sebab cam leceh je nak kene packing barang n angkut barang ke hostel baru.

kitorang dapat tau kitorang kene pindah kat Casa Tanjung.
tapi, at the very last minute, Pn. Makalsom call aku and informed that kitorang kene pindah dekat Casa mende ntah name die. dekat dengan Stadium. and the best thing is, dekat dengan East Coast Mall.

waaaah~ boley la jalan kaki pegi ECM tiap2 hari! hehe..

then, Casa-Whatever ni sebenarnye rumah teres 2 tingkat. a bit huge laa.

pastu, Casa-Whatever ni betul-betul belakang LA Hotel. LA hotel ni ade wifi. so, dapat la curi line wifi diorang.. hahaha! ( evil laugh~)

tak tau lagi kitorang kene duduk brape lame kat sini. tapi, rasenye until next week.

( still in dilemma whether i should goin back to JB or not by this Thursday. think think think.... )


12:52 AM


Sunday, July 12, 2009

hello :)

rite now, im at Kuantan. baru je sampai. Nadiah fetched me up.
and kitorang terus ke cc. kalau balik hostel pun, xtau nak watpe.

huhu..

anyhow, i bring along my lappy.
but, i hve to register 4 the wifi connection 1st at my college.

maybe, i couldnt update my blog 4 a few days.

so long, people.


6:21 PM


Saturday, July 11, 2009

Let's Do The Twist

Bitt Butt bought some butter.
But the butter's bitter.
If he puts it in his batter, it will make the batter bitter.
But a bit of better butter will make the batter better.
So he bought a bit of butter, better than his bitter better.
And put it in the batter and the batter was not bitter.
So it was better Bitt Butt bought a bit if better butter.


***


Let's Twist Again

( this is the toughest tongue twister in the English Language. )

THE SIXTH SICK SHEIKH'S SIXTH SHEEP'S SICK

***

Say this very quickly.

KEPALA KELAPA DI KAPAL KEPALA KELAPA KAPAL DI KAPAL KEPALA

***

Okey, last one.

Cakap laju-laju.


RED LORRY, YELLOW LORRY, RED LORRY, YELLOW LORRY ( cakap sampai termuntah.haha)





8:45 PM


Friday, July 10, 2009

pegi Jusco Tebrau dengan Emy and Zarith. window shopping. then tengok movie - ICE AGE 3.

best movie ni. ( haish, aku rase, semua movie yang aku tengok best-best belake. tak pernah yang tak best. haha )

then, mase nak balik, kitorang decide nak jalan kaki je. konon-kononnye nak exercise malam-malam bute nih.

malangnye, lepas je lintas jalan dekat Daiman Bowl, tibe-tibe aku tersilap langkah and suddenly, TERGELINCIR!! huuu~ sakitnye kaki ni. tak boleh nak bangun. jerit panggil name Emy, suruh die tolong tarik tangan untuk bangun. yang si Zarith pulak da gelak-gelakkan aku. hampeh punye budak.

( eceli, mase kat dalam cinema hall tadi, si Zarith ni terjatuh jugak. tapi, die cover-cover. penat gak la aku ngan Emy gelak-gelakkan die mase kat Jusco. so, bende ni terjadi kat aku pulak. ni la namenye hukum KARMA. what goes around, comes around.. huhu. )

so, bile aku da bangun, aku gelak-gelak dulu sampai puas mengenangkan nasib aku yang tibe-tibe terjatuh tu. habis jeans aku kotor, then selipar aku kene lumpur ( lumpur ke?huhu ). pastu, si Zarith pun call abah suruh amek kitorang kat Daiman Bowl. tapi, kitorang tunggu kat area restoran. kene la menapak skit ke sane. masyaallah~ seksa gile nak jalan. tapi, mase tengah jalan tu siap gelak-gelak and makan roti chicken floss yang aku beli kat BreadTalk. haiya~ tak macam orang sakit pun. haha.

bile da sampai rumah, macam biasela~ gune khidmat mak sebagai tukang urut kaki yang tercedera ni. hehe. thanks mak. and thanks abah sebab amek kitorang. :)

jadi, the moral of the story is : JANGAN GELAK-GELAK KAN ORANG KALAU SESEORANG TU DITIMPA MUSIBAH. PROBABLY APE YANG KITE DOK GELAK-GELAK KAN TU AKAN KENA KAT KITE BALIK.


11:24 PM



aku memang ketinggalan zaman.

orang lain da tutup buku pasal MJ, tibe-tibe aku pulak terhegeh-hegeh nak wat tribute untuk die.

huhu.

lantakla. suke ati akula.. ni blog aku. kalau aku nak wat tribute MJ ni next year pun takpe. haha~

okey, serious please..

actually, i do miss him. his songs, his identity, his style, and his trademark-Seluar Senteng dengan Stokin Putih, Moonwalker, joget ala-ala robot tu, then video clips die yang very-very entertaining.

aku pun dulu membesar dengan lagu MJ jugak. mase kecik-kecik dulu, abah selalu bukak Channel Singapore. banyak video clip MJ (Thriller, Beat It, Billy Jean, etc.). the most favorite is Black or White. video clip die best, sangat-sangat best. sampai sekarang aku suke tengok VC lagu ni. ade tunjuk macam-macam kaum kat dunia ni. ade puak orang asli Afrika, orang Thai, Red Indians, orang India yang menari tengah-tengah jalan, the Russians, American Hip Hoppers, and lots more. yang penting, VC ni bukan just cerita pasal America semata-mata. it's very universal. all over the globe, importantly. tak perlu diskriminasi, tak perlu hipokrasi. we are all the same. not so different at all. rite? doesnt matter whether u Black or White or Both. kite serupa.

then, when i was in Standard 4, i joined the school's Choir Team. so, bile dah jadi ahli Koir ni, kena la belajar macam-macam lagu. and aku ade belajar lagu We Are The World. if i'm not mistaken, lagu ni, MJ yang compose. ade ramai artis yang colabrate ( betoi ke aku eja ni? haha.. ) untuk lagu ni. MJ sendiri pun ade nyanyi jugak. lagu ni memang sesuai ngan tema penyatuan pelbagai puak-puak pemisah di atas muke bumi ni. hoho.

to me, MJ is just not a King of Pop. He's an icon that could bring the Peace spirit all over the world, just from his songs. i dont care about his face transformation, his controversions, and what-so-ever. Al-fatihah untuknya. semoga rohnya dicucuri rahmat.

***

okeyla, taknak membebel banyak-banyak sangat. mari kite bersama-sama menonton VC feveret aku ni.


2:03 AM



okey. 1stly, harap maaf kepade semua pembace-pembace setia blog ini. lamenye tak dapat update blog ni.

* hek eley. macam la blog aku ni hebat sangat. haha~

biasela kan, bile da pulang ke kuantan yang tercinte, tak bawak pulak my acer lappy. so, tak dapat nak on9, tak dapat nak update blog. selalu curi-curi on9 gune hp je. and dapatla post 1 entry tu je menggunekan hp. and, the best thing is, disebabkan 1 entry tu, ia telah menelan hampir kesemua kredit saye walaupun saye baru je topup mase tu! hampeh. nyesal tak sudah setelah kejadian itu berlalu.

okey2, malas nak merapu-rapu ni. tapi, baru la best kalau merapu. bak kate orang, Melepaskan Gian yang Terpendam. haha. almaklumlah, banyak idea2 bernas dalam kepale otak ni tapi tak dapat nak luahkan. hehe.

Mari semua, STRAIGHT TO THE POINT. haiya~ budak zurina ni kalau dilayan, memang buley jadi gile.....

so, saye nak story serba sedikit kajadian yang berlaku sepanjang saye berade di Kuantan okey?

1. Short Sem's registration. still menginap di Casa Perindu. Room 107. sile la skodeng kalau korang terer. haha. roommates : WAN, DYA, ERYN.

2. membeli TV baru kat Mydin sebab desakan hidup yang terlalu membosankan. Jenama TV? mane buley bagitau.. RAHSIE.... hehe ;p

3. meneruskan pembelajaran di kelas ALJABAR II tanpe kawan! oh my god. can u believe that?! most of my classmates are JUNIORS! and i totally hate them. sebab, mereka sangat poyo. hanye beberape insan sahaje yang dikenali and unfortunately, saye tak berminat untuk bertegur sapa dengan mereka walaupun pada hakikatnye kami saling mengenali. ( Zurina Sombong? yupz, exactly. tapi, dalam kelas ni jelaaa..hehe )

4. i've got an autograph from Rossa! hehe.. i will story about this thing later ok?:)

5. dapat tau result exam baru-baru ni. tapi, bukan yang official punye laa. alhamdulillah, everything's doing well. according to the flow. walaupun memang tak dapat merase being in the Dean's List, at least result sem ni better than sem lepas.
dapat la naikkan sikit pointer yang telah jatuh dengan sadisnye ketika di sem 2.

6. Death of Michael Jackson. i'm a little bit ketinggalan zaman mase tau berite ni. hehe. yela, mase ni takde tv lagi kat dalam bilik. sebab tu tak tau. bukak radio, alih-alih lagu MJ. pe kes? peliknye. sume radio station lak tuh. last-last called abah, then dapat tau MJ sudah meninggalkan kite semua... chewah, ayat xbuley bla.. haha.. RIP, MJ.

7. ketaksuban mendengar lagu semakin menjadi-jadi. disebabkan takde cik Acer Lappy, so tak dapat download lagu. macam-macam lagu terngiang-ngiang dalam fikiran. siap buat reminder dalam hp list lagu yang nak di-download. then, buat reminder : JANGAN LUPE BAWAK SEKALI HP CABLE. nanti beria-ia download lagu, tak dapat transfer ke Cik N73.

8. sangat tidak bersemangat untuk ke kelas. sudah ponteng sebanyak 2kali. hehe.

9. hee~ saye da tengok movie Transformers.. anda da tengok? kalau belum tengok, g tengok cepat. bessttt gilak woo~

10. yang terakhir sekali, nak story sket pasal perjalanan pulang dari Kuantan tadi. bas sepatutnye datang pukul 4pm. tapi, last-last sampai pukul 5. then, bile dah naik bas, MASYAALLAH~ bau durian kuat gile siot. cube bayangkan seorang budak yang suke sangat-sangat makan durian. budak ni tak kisah pun orang cakap durian tu busuk. busuk tu durian. tapi, bile berade dalam suatu keadaan di mana budak ni sendiri tibe-tibe tak tahan bau durian, ape maknenye ek? by the way, budak tu ialah zurina. zurina itu ialah saye. hehe. i almost fainted dalam bas tadi. haha.. sempat text kepade Dya, bagitau yang bas ni berbau durian. die just suruh bertahan je.. haiya~ how come? haha.. tapi, nasib baik la dengan bantuan kekebalan hidung ni, bau tu dapat diselaraskan dengan bau-bauan sekeliling.. hehe.

hoho. itu jela celoteh pertame saye arini. kirenye macam greeting entry laaa.. hehe.. insyaallah, i will keep updating my blog sebanyak yang boleh.

okey, cheers!


:)


12:02 AM


Thursday, July 9, 2009

yeay!

da sampai rumah.

sangat gumbira.

rindu nak menaip blog.

rindu nak mengadap pc berjam-jam.

got few story to share.

:)


11:57 PM