Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, June 30, 2010

SPAIN i memang hebat. 
David Villa pun hebat. 
terima kasih FIFA.com, website feberet i di musim WC ini.




post signature


4:27 AM


Tuesday, June 29, 2010

sangat-sangat tidak sabar untuk menyendal mate dengan mancis semata-mata nak tengok live telecast Portugal vs Spain nanti. semoge Spain dapat mengalahkan team haprak Portugal tu dengan menyumbat seberape banyak gol yang boleh. semoge Cesc Fabregas yang telah melakukan tranformasi imej yang drastik akan turun bermain supaye aku dapat mencuci mata dengan bahagia. 

itu sahaja update untuk kali ini. otak agak beku sejak 2 3 hari ni. tak tau nak upadate ape dan semakin tidak mengerti ape ertinye meng-on9-kan diri sebab semua bende semakin membosankan. zzzzzz~~~

post signature


11:52 PM



PART 1



PART 2





post signature


6:07 AM



syabas lah kan kalau bende ni betul. aku baru tahu, ahah, pedulik hape kalau nak cakap aku ketinggalan zaman. talk to the ass. haha. ikea bakal ade kat JB? weeehoo, gile seronok. ni yang membuatkan kasih sayang aku kat JB ni semakin membuak-buak. lebiu lahh. dengar cerite, dekat je dengan rumah aku. ahaks! bijak sungguh abah. abah aku kan dulu keje kat satu architect firm, and beliao cakap beliao dah tahu dah segale development plan untuk JB ni. sebab tu beliao dengan penuh konfidennye beli rumah kat Johor Jaya ni. dulu Johor Jaya ni bolehlah dikategorikan sebagai salah satu port jin bertendang. tapi lama-kelamaan, banyak pembangunan yang dah ade. kami boleh ke sane sini dengan bahagia, dengan bebas dan aman. tahniah ye. tapi kalau betul lah ade IKEA kat JB ni, bertambah masyuk lah jawabnye. ape-ape pun jangan lah konfiden sangat. huh. ini rumors semata-mata. sekian terima kasih.

post signature


2:00 AM


Monday, June 28, 2010

okey, tak indah. aku tau. saje je nak perasan konon-kononnye senyuman akulah yang terunggul dan terindah di alam semeste ini. saje nak letak gambar ni. biasela, aku kan suke mencapap. camwhoring di sana sini. macam bagus. huh. ahh, pedulik hape aku. belog aku. pooooraaahh.



post signature


3:25 AM



ni bukan ayat jampi serapah kaum India ketika upacare Thaipusam ye. harap maklum.

kepenatan yang overdose. tetapi tak boleyy jugak nak tido.

err, masih belum puas bermanje-manje dengan abang yang tercinte. cepatnye mase berlalu.

2 hari je die pulang ke JB yang tercinte. wah, thanks ye sebab bawak balik merchandise Upin & Ipin unuk sang adik tersayang.juge ribuan terima kasih kerane meng-huruhara-kan bilik ni. okey, ni bilik kau. aku tau. tapi, penat sial aku kemas. kau balik tak sampai 24 jam, terus macam hell bilik ni. penat aku nak kemas balik. bongek u Emy. haha

juge, dia bawak ahli keluarge baru. Sugar Glider  yang bername Ash. mamat ni rindu zaman Pokemon kowt, sebab tu die taruk name Ash untuk sugar glider die. fuuhh, cute gile. bulu selembut sutera. sutera pun tak lembut camni, wa cakap sama lu. kalah bulu kangaroo ternakan aku yang kat keychain pencil case. tapi, aku tak berani nak usung sane sini sebab binatang ni pun agak agresif sikit. gambar sugar glider ni nanti aku letak sebab takde dalam koleksi musim panas aku. dalam henpon mek yah. nanti aku letak okie? :)

jadi, sang sugar glider telah bertemu dengan saudara-saudara angkatnye iaitu anak-anak Chika yang 6 beradik tuh. ohh, anak Chika dah besar sikit. dah boley bukak mata, eh bukan. dah lame boley bukak mate. cume sekarang baru pulih dari BUTA. haha. sekor tu da boley panjat keluar dari kandangnye. hebat. 

selain itu, Emy ade juge menternak scorpion yang aku sendiri tak pasti ade berape ekor. gile banyak kowt. nak eksport pon boley. juge, Emy menternak cicak eksotik berketurunan gecko. taktaula ade berape ekor sebab aku pun tak penah jumpe lagi. mari kite cilok gambar cicak ni dari belog Zamira sebab mamat ni penah bawak balik cicak ni bertemu dengan mak dan abah untuk tujuan memohon restu. haha :



ok, itu sahaje tayangan gambar. aku rase ade 2 ekor. err, mestilah berpasangan kan? binatang pon nak life partner. hehe. oh, itu Chika ye. mak kucing yang bajet hot. padahal ade anak 6 ekor. perasan mude. suami dahla tak hensem. suke menyemak pagi-pagi mengiau kat belakang rumah ni panggil bini die yang cun macam supermodel ni. pehal entah taste kau ni Chika. buruk benor. nasib baik lah anak kau comel macam aku ;p



post signature


3:15 AM



rase macam dah lame gile tak on9. rindu membuak-buak. cehh. gile busy weekend kali ni.


harapan hanye tinggal harapan. aku still lagi dibuli oleh manager hampeh itu.


ade ke patot suruh aku masuk keje pagi esok? gile hape. macamlah tak tau yang aku ni memang SUKE bangun pagi.


tangan penat. kaki penat. badan penat. otak pun penat.


tak tau ape yang nak di-update-kan.


semoge hari-hari mendatang tak terlalu MEMBUNUH sebelum aku membunuh diri aku sendiri.


ohh, tahniah Germany kerane membelasah England dengan jayanye. walaupun aku tak dapat tengok, tapi aku sangat gembire. well, aku bukanlah pecinte England. bukannye terer sangat pon. ahaks! sorry ;p




Es lebe Deutschland !  :)

post signature


1:13 AM


Friday, June 25, 2010

wah wah, sejak kerja Pizza Hut ni, lengan aku semakin berotot. dulu mase mule masuk, tak berani nak bawak dulang yang dipenuhi dengan gelas-gelas ataupun angkut segale pinggan kotor bile clearkan table. mesti aku nak buat sikit-sikit. takut punye pasal. tangan tak berape nak gagah, konon-kononnye.

now, im tougher bebeh. setakat orang order Meal 6 yang melibatkan 6 gelas dan 1 jag pepsi, dengan sekelip mate je aku boleh serve kat orang tu dengan hebat sekali. with just one hand. haha. gile perasan. kalau time clearkan table, punyelah malas nak ulang-alik 2 3 trip semate-mate nak angkat pinggan kotor ke washing bay, maka aku sanggup angkut segale-gale objek di atas table tuh. dan disebabkan perkare itu, muscle aku semakin membiak dengan aktif sekali.

mulai hari ini, sile panggil saye WonderZurina. hahaha


post signature


6:27 PM



inilah padahnye berjage sepanjang malam semata-mata mahu menyelesaikan menonoton episod-episod best cartoon AVATAR. re-watching, tapi best. akhirnye pegi kerja dengan mate menyerupai panda. kesegaran hanye bertahan sampai pukul 2 je. lepas pukul 2 tadi, mate sudah mahu rabak. meronta-ronta suruh tuannye tido.

tapi apakan daye kene kerja sampai pukul 4. argh, sumpah dah macam orang mabok da tadi. huhuhu. nak balik jalan kaki pun malas. kene call abah yang tercinte suruh die amik aku. pemalas punye budek. huh.

haha,, sebelum balik tadi sempat melayan kepale gile-gile Dean dengan Wan. masing-masing umor da nak menjadi tunang orang, jadi bapak orang pun layak agaknye. tapi die punye gile tak padan dengan umor. ade ke patut diorang gi jalan-jalan kat kedai sebelah Pizza ni. then meluru ke kaunter Pizza mintak tukar coin. ingatkan nak wat ape. rupenye diorang nak main tikam. haa, bagusla tu. sorang tikam dapat yoyo, sorang lagi tikam dapat handphone keychain. bile da gembire menikam-nikam, berebut pulak nak main yoyo kat dalam pizza. haha, wat malu je. macam budak kecik. aku pun tumpang la sekaki. dapatla hanphone keychain sebab Wan taknak  ;p

jadi, di hari yang mulia ini, ditambah pule dengan cuace yang best, aku nak tido. bye! :)


post signature


5:42 PM



jangan terpengaruh dengan tajuk.


inilah dia rupenye belog aku setelah aku mendrastikkan perubahan ke atasnye. ( BM fail la weyy.. haha ) takdela nampak berubah sangat pun, tapi nak mengadapnye, adelah dalam setengah abad. dan hasilnye, errr, so-so la. i like kowt. huh. marilah kite meraikan perubahan ini dengan makan megi disebabkan aku tengah lapar. wahh, dah lame tak makan megi. rupebentuk megi pun aku dah lupe.

out!
and awayyyyy :)

post signature


3:43 AM



tak sabar nak tunggu movie ni. movie ni dicedok dari cartoon series AVATAR : The Last Airbender. tapi ni real person version. mesti best.

mari tengok trailer die.


post signature


2:48 AM



oh, jangan salah sangke ye.
saye bukanlah seorang superhero yang mempunyai kuase mengapikan badan.
cume badan saye panas gile nih,
bukan sebab demam.
tapi sebab overdose makan durian.
arrrgghh, rase macam nak pegi Pizza Hut, duduk lame-lame kat dalam chiller room.
eh chiller room tak berkesan.
aku nak duduk dalam freezer room teros. muahaha.
merepek.

oh, sekarang tibe-tibe jatuh cinte dengan lagu-lagu piano version.
sedap siot.
ciss, kenapela aku tak pandai main piano ek?
tangan tak bedung kowt, jari-jari keras.hehe.
cube try dengar lagu-lagu soundtrack movie Silent Hill.
best. aku tabik spring dengan pakcik hebat yang bername Akira Yamaoka nih.
bukan main hebat lagi beliao compose lagu-lagu yang di bawah naungan Silent Hill ni.
taktau ape itu Silent Hill?
ia adelah game ye. game seram kot. aku pun tak berani nak main.
cube try tengok movie die. best jugakla walaupun bercelaru pemikiran nak pahamkan cerite die.
lagi-lagi time siren die bunyi. perrggh, meremang bulu kaki dengar.

ye, dan music player aku kat blog ni pun dah ditukar kepade Silent Hill punye soundtrack.
dan lagu pertame yang korang dengar bile bukak blog ini adelah lagu yang berjudul Alessa's Harmony.
terbaik!


post signature


12:37 AM


Thursday, June 24, 2010

tibe-tibe rase macam nak pegi satu vacation yang lame, yang jauh, yang best. dan yang paling penting, tempat tu punye culture mestilah totally different dari Malaysian's culture. sumpah kadang-kadang rase menyampah dengan orang Malaysia ( Melayu lah, sebenarnye ) yang sangatlah merimaskan aku. kenape ek orang melayu ni sangat-sangat merepek? ok, aku orang Melayu juge, aku tau. and i speak this out for myself too. 

boleh tak aku hidup dengan aman damai? tanpe si mulut kepoh atau si hati bangkai. tanpe si plastik sampah a.k.a  si hipokrit atau si cerdik tapi pada hakikatnye dia adalah bodoh dan bangang.

siyes aku rimas. aku rimas dengan semua insan plastik yang berlegar-legar di alam maya ni. ( eeuuww, geli gile ayat ) sumpah, aku tak lagi mudah membuat kawan-kawan karib di sini. tidak sama sekali. cukuplah. aku dah belajar dengan banyaknye dari kesilapan aku dan juge kesilapan orang lain. susah nak jumpe orang yang betul-betul ikhlas dengan kita. kite buat baik pun orang mengata, kite buat jahat, ofkos lah kan orang mengata. jadi? ape lagi nak buat? ok rite, buat bodo. 

aku dah jauh merapu ni sebenarnye. aku just nak story yang aku dengan Zarith dah plan nak kumpul duit banyak-banyak and when the time comes, kami berdua mahu pergi bercuti ke Korea! mahu pegi Jeju Island, waaahh, bestnye. 

insyaallah. aku nak lari sekejap dari Malaysia dan rakyatnye yang belum berfikiran maju lagi ni. 

post signature


6:14 AM



urgh, hobi baru agaknye. menyemakkan status update di fb. haha. ade orang tak suke, nampaknye. ahh, peduli hape aku. kalau tak suke, kindly remove me from your friend list. thank you. itu pun nak kene ajar ke? loser. gahaaaahhahaha.. orait, Germany vs Ghana. game yang tak best sangatlah, sebab dua-dua team macam balance. sekejap Germany serang, tak lame kemudian Ghana pulak serang. bergitulah ceritenye. 

jom bace status kt fb aku nih.



macam biaselah, scroll dari bawah ke atas. status kali ini lagi banyak. hoho. siap ade member cakap lagi update aku lagi laju dari soccernet live. haha. biaselah tu, bile dah takde kerja, beginilah jadinye. mangse keadaan. whatever.


Zurina Majid

Zurina Majid gantilah player selagi berkesempatan~~

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid walaoweiii.. cekap sungguh beliao.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid cepatlah goal lagi. kasi khatam ini cerita.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid corner, FOKUS.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid wah, sikit lagi GHANA mau goal.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid power ah OEZIL. no 8 beb! wehooooooo~~~

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid goaaaalllllll!!!!!!!!!

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid lemau lah. faster bebeh.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid offfssiiiidddddeeeeeee la PODOLSKI.

about an hour ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid fuhhhh...dasyat. sikit lagi siot.

about an hour ago  ·  · 
Aria Mustika
plik jer ayat nie..
HAHAHA!!!
about an hour ago ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid LAHM comel la. awww ♥

about an hour ago  ·  · 
Wan Zharif

Wan Zharif gile lah.update ko lagi laju dr soccernnet live punya.hahaha

about an hour ago ·  ·  · See Wall-to-Wall
Zurina Majid
biaselah tuu..boring punye psl..haha
about an hour ago ·  · 
Wan Zharif
gud boy.hahaha
about an hour ago ·  · 
Zurina Majid
boy? bute ke? aku girl la gile..hahah
about an hour ago ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid orait, jumpe lagi selepas ini.

2 hours ago  ·  · 
Aria Mustika
see u hell
about an hour ago ·  · 
Zurina Majid
pehal ??
about an hour ago ·  · 
Aria Mustika
x de per...
sje nk kaco (:
about an hour ago ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid tambah 1 minit je? ok lah tu.. lari2 keliling padang.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid wooooooo~~ tak goal.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid ohh, yellow card. tula jangan main kasar. padan muke.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid fuhh, sangat sadis. kenapelah tak goal? err, aku sokong mane ni sebenarnye? ????

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid ouch, kasihannye. jangan gaduh-gaduh. amik kau. kan da dapat yellow card.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid hey hey TIGER tergolek. haha

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid adoi, sakitnya! kata player no 21..haha

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid offside lerrrr...boooo~~~

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid saye sudah berpaling arah. go GHANA! hehe

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid aiyo. hebat la pulak ghana punye goalkeeper.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid fuhh, sikit lagi siot. nasib tak masok.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid bengong. cepatlah goal. boringlah.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid bagosla PODOLSKI ni. aku suke kat kaw. ape lagi, cepatlah goal. coach dah berapi dah tu. huhu.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid adoi...bengong. tak goal pulaksss..

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid cantik PODOLSKI. sikit je lagi.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid bagos. goalkeeper yang cekap. pelik-pelik lah name korang ni. malas aku nak taip.huhu

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid oh, MULLER. teruskan usaha anda.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid pehal offside-offside ni? sabo sikit boley tak?huhu

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid
yup2..
2 hours ago ·  · 
Mohd Yazrin
yaz ingt nk jumpa korunk la...
ingt nk wat reunion...
lama xjumpa korunk...
2 hours ago ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid SCHWEINSTEIGER. dah macam tiger dah name ko. auuummmm! haha

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid hoi, kesian no 13. kureng asam.

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid macam kacak lah pulak si LAHM ni.huhuhuhu

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid nyanyi nyanyi lagu Germany :)

2 hours ago  ·  · 
Zurina Majid

Zurina Majid ohh, saye ade dating bersama Encik JOACHIM LOEW sebentar lagi. Germany GO GO! :)

2 hours ago  ·  · 


itulah sahaja update dari aku. wahhh, banyak gile. nak termuntah aku bace. tu pun tak habis update sebenarnye sebab aku dah malas nak tengok part yang hujung-hujung. aku rase setiap match aku kene wat camni kowt supaye team aku menang. haha. dah 2 kali wat huraian, 2 kali team aku menang. hebat! haha


post signature


5:26 AM