Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, April 16, 2010

okeyy.

act, takde modal nak tulis untuk entry kali ni.

so disebabkan aku da takde modal, aku nak cerite jela pasal sibs aku.
boley tak?boley la eaaaaa~

:)


* * *


mari aku start dengan my eldest sib.
name die? ZULHELMI BIN ABDUL MAJID.
lahir pade 30 Sep 1987. umo kire sendiri.
mamat ni memang rapat ngan aku since kitorang kecik lagi. die la geng terbaik aku dalam family ni.
sebab tu aku tak berape HORMAT sangat kat die ni. aku panggil Emy je, bukan along, bukan abang Emy, bukan abang long. kadang-kadang aku panggil die WOI, WEI je. ikot suke suki. haha.

aku memang ikot die kemane je die pegi. die masok tadika pun aku nak ikot gak, padahal umo aku baru 3 tahun.
aku follow je die dari tadika, sampai la ke sekolah teknik. kebetulan, kitorang mesti dapat masuk rumah sukan yang same.
and kitorang banyak wat mende jahat same-same. kitorang penah ponteng sekolah agama and menyorok kat longkang. ponteng mengaji, curi telur ayam kat kampung, haisshhh, banyak lagi laa. malu nak sebut. haha.. aku pun selalu kene buli ngan mamat ni. dari sekolah rendah sampaila sekarang, mamat ni suke paww duit aku. mase aku darjah 1, die paww posen-posen je. bile da darjah 4,die paww seringgit. bile form 1 ngan form 2, die paww 2ringgit. nasib baik la mase kat sekolah teknik aku tak kene paww ngan die. tapi kadang-kadang kene gak sponsor tambang bas dari bandar nak balik uma. sekarang ni lagi hebat, die suruh aku belanje BARANG-BARANG pulak. hebat mamat ni punye ilmu. habis aku kene pukau.haha..
tapi yang bestnye,mamat ni memang famous. ramai orang kenal die. so, aku pun dapat gak la tempias taik-taik famous die tuh. haha. kire ok gak la ramai yang kenal aku. :)
cume, pas sekolah teknik, masing-masing bawak haluan sendiri. die minat graphic stuffs, and im more into engineering.
sampaila sekarang ni, memang rezeki die dalam bidang grafik. sekarang die da pun start keje kat Les Copaque, bahagian hape ntah. kalau tengok Upin & Ipin tuh, try usha name mamat ni. mesti ade.

die la abang terbaik yang aku ade. walaupun kadang-kadang hampeh gak. wat sakit jiwe aku nak layan die.
kitorang memang kamcing gilerrrrrrr~even lau aku jumpe bf aku, and mase tu ade abang aku, aku lagi suke layan abang aku dari bf aku sendiri. betapa kejamnye aku. hahaha. ok, itu je cite pasal mamat bengong ni~


* * *

so, disebabkan aku anak yang ke-2, so tak payah story pasal aku. kite skip tros ke adik aku ye~
(ehem ehem, cume nak bagitau, dalam family aku ni, aku la yang paling terhormat. sume orang panggil aku KAKNGAH. best woo ade pangkat. orang lain setakat jadi prebet je.haha)

* * *


ok, adik aku yang perrrrrrtame ni namenye ZARITH AUFISYA BINTI ABDUL MAJID.
beranak kat Pusat Bersalin Johor Jaya. tapi yang aku tak paham ngan minah ni, dulu die selalu cakap yang die ni lahir kat hospital Sultanah Aminah JB. kononnye malu laa die sorang sesat lahir kat pusat bersalin. padahal die sepatutnye bangge yang die lahir kat pusat bersalin, dahla private, mahal beb. jauh beza ngan kitorang yang lahir kat hospital je. sengaalll~haha.
die lahir 29 Jun 1992. beza 3 tahun ngan aku. aku ngan abang aku memang tak ngam dengan Zarith ni since dari kecik.
tak tau ar nape. tak suke gile. aku rase die cam menyibuk, disaster. hahaha.bile da besar baru ok. tu pun kalau gaduh, haraaaaaamm la aku nak backup minah ni. mesti aku geng ngan abang aku. pastu kalau aku gaduh ngan Zarith ni, mesti aku hancurkan barang-barang die. baju-baju die pun aku humban kat luar bilik. haha. tapi aku tak tau la die ade wat camtu ke tak kat barang-barang aku. kalau ade,baguslaa..kire fair n square la kan?huahuahua~

umm, Zarith ni pon famous gak kat sekolah. bestnye laaa aku dapat tempias taik-taik famous abang ngan adik aku. haha. tapi, minah ni memang mulut takde insurans wa cakap sama lu. jangan ar carik pasal ngan die. kalau tak, memang dapat pakej makian dan sumpah seranah percume. sekali die mencarut, perrrgggghhh. berapi siot telinge ni dengar. nak cair sume taik telinge. tahan jela..hahaha.

Zarith ni independent sket mase die kecik-kecik dulu. die suke tido umah sedare-mare time cuti sekolah. time cuti sekolah la heaven gile. tak payah aku nak buang mase gaduh-gaduh ngan Zarith ni. kire aman damai arr. haha. tapi bile da besar ni, die cam penakut sket. tak independent cam mase die mude-mude dulu. kalau kat sekolah, memang tak jumpe budak nih. tak kuase i. bile aku masuk sekolah teknik, lagi bahagie die bermaharajalela kat SMKTJJ2 tuh. yela, da takde pemerhati. konon-konon otai la tuh. so, sekarang ni die baru abis SPM, tunggu mase nak pegi PLKN, and tunggu mase nak sambung blaja. die minat Culinary Art kowtt.. and insyaallah kalau ade rezeki, die belajar laa bende masak-masak ni. k, brambos la kau cepat-cepat dari umah tu. mak ngan abah pun suke..wakakakaka~


* * *


ok, meh nak story pasal sibs yang ke-4 lak.
name die ZAMIRA AISYA BINTI ABDUL MAJID. lahir tahun gajah. huhu. takde ahh, 13 MEI 1994.
budak debab ni tak banyak sangat story. aku pun takdela ngam sangat ngan budak ni mase kecik-kecik. corak pemikiran kitorang sangat-sangat berbeza. haha.
tapi ramai-ramai dalam family aku ni, minah ni la Kaki BODEK, Kaki PUJUK, Kaki mengade-ngade, Kaki BAJET COMEL, Kaki BUSUK. aku tak taula die belajar ilmu kaki-kaki ni dari bomoh siam mane. tapi memang jadi ar die punye kuase kaki ni. die sorang je ade name comel-comel. kitorang panggil die IYA. kadang-kadang panggil MEK IYA. pergghh,dengar name pun aku da gerun. bukan setakat gerun, geli dan loya pun ade gak. haha..

die ni baik ngan Zarith sejak dari azali. tapi, kalau die gaduh ngan Zarith, mesti aku ngan Emy backup Mek Iya ni. tak tau arr. Zarith hebat kowt, tak payah pakai backup. haha. si Mek Iya ni memang ade jodoh ngan Zarith. dari azali, die memang satu sekolah ngan Zarith. tapi sekarang ni, memandangkan Zarith da berambos dari SMKTJJ2, maka si Mek Iya ni jadi otai lak kat sekolah tu, menggantikan Zarith.

Mek Iya ni pencinte haiwan. sume haiwan suke kat die. pastu, die pun suke sume jenis haiwan. die ni bley jadi geng ngan Emy sebab Emy ni pun suke ngan binatang-binatang ni. haish, kalau aku, tak kuase la nak menjage binatang-binatang nih.
then minah ni memang pro gile bab-bab duit ni. kalau mase mude-mude dulu, time gado, mesti minah ni ungkit pasal hutang-hutang kitorang kat die. aku pun pelik gak apasal minah ni kaye sangat sampai kitorang ni bley berhutang ngan die. ade sugardaddy kowt. huh.

* * *


okey, nak kenalkan pulak sib yang ke-5.
yang ni lelaki,ye. name die ZULKHAIRI BIN ABDUL MAJID. lahir 21 NOV 1996.
kalau ikut umo sebenar die, budak buncit ni sepatutnye da 14 tahun. and patutnye sekolah menengah,form 2.

tapi, budak debab ni ade story mase die kecik-kecik. mase umo die 2-3 tahun kowt, die penah kene demam panas.
teruk gile. then, sampai kene penyakit sawan. since dari tragedi oktober tuh, die terus jadi lain. kirenye cam wayar dalam otak die ade shot sket. huhu. die terus jadi susah nak cakap, pastu nampak gile yang figure die tak sepadan ngan umo die.
kalau die cakap, ade pelat-pelat sket. unik sket budak debab ni. sekarang ni pun, even umo die da 14, die pendek je. tak macam budak umo 14 yang lain. macam budak umo 9 tahun je.

die pun skolah kat sekolah pendidikan khas sampailaa sekarang. tapi, mase 5-6 tahun lepas, die penah kene langgar ngan kereta betul-betul kat depan umah aku ni. since dat day, aku rase wayar die yang shot tu da ok. ape yang die cakap tu orang lain bley faham, and die pun da bley bergurau, ley wat lawak, ley macam-macam la. die ni suke gile melukis, taksub ngan bomba, machines, all the jentera stuffs. die sangat kreatif dan berinovatif. die ley design sendiri mainan die. and disebabkan daya kreativiti die tuh, die penah gunting rambut die and die tampal rambut die tuh kat patung Patrick. maybe die benci tengok kawan baik Spongebob tuh takde rambut kowt. haha. die ley wat sebuah helikopter just gune lidi je. aku pun taktau mane die dapat idea camtuh. haha. dasyat adik aku ni. btw, family aku panggil die HERI.

dulu die ni kurus je. entah sejak bile la badan die ni makin dipam-pam bagaikan belon. dan semakin hari, badan die semakin bulat dan semakin comel. die manje ngan aku, sebab aku selalu backup die kalau die gaduh ngan Zarith. Heri ni pun ikut perangai abang die, suke sangat paww duit aku. kuang aja punye Emy, turunkan saka ko kat adik-adik ko. haha. aku sayang Heri nih, and kalau bley aku taknak die membesar. biar camni je sampai bile-bile :)



* * *

yeay~ last one : budak kurus kering tak cukup zat. name die ZETI ALYSA BINTI ABDUL MAJID.
lahir 26 JAN 2001. mase ni, family aku tengah bercuti kat Janda Baik,Pahang. budak ni tibe-tibe nak join lak percutian kitorang ni. sebab tu die diberanakkan kat Pahang. haish, menyibuk je ko ni,Zeti. tak sabar-sabar nak keluar dari perut mak..haha.

si Zeti ni ofkos la manje kan. lagipun gap umo die ngan Heri pun agak jauh- 5 tahun. so dapatla kasih sayang dengan banyaknye oleh kitorang ni. minah ni memang banyak mulut. membebel je keje die, sebijik cam mak nenek. then, budak ni kuat berangan.

and die pun dapat tempias perangai Mek Iya, iaitu kehebatan kaki BODEK. budak ni memang terer bodek. aku tabik spring ah kat budak ni. die pun ade gak perangai suke paww duit orang. and mangsenye ialah-----> AKU! dammit~ kejamnye la adik-beradik aku ni. suke sangat paww aku. ingat aku ni kaye sangat ke. kayap adela. haha.

tapi, yang aku bersimpati ngan budak kecik ni, die selalu jadi kuli kitorang. kalau kitorang nak suruh die amekkan barang, kitorang suruh die. kalau nak air pun, suruh budak ni amekkan kat dapur. senang cerite, macam bibik la pangkat si Zeti ni. haha. ape-ape pun, Zeti ni still terbaik ah. bibik terunggul..wakakakakak~


* * * * *

hehe..so, tu jela story pasal sibs aku. my greatest sibs as i can say. kalau cukup sume 6 ekor beruk ni berkumpul, memang havoc ar rumah dibuatnye. meriah gile macam ade pesta. walaupun umo sume da tua bangke, tapi bile kitorang berkumpul, memang terserlah la perangai tak cukup umo kitorang ni. hehe. sape yang penah tengok camne rupenye bile aku jumpe adik-bradik aku mesti setuju yang adik-beradik aku ni kepale otak bengong cam aku gak.


:D




post signature



7:23 PM



mari berkenalan dengan band-band pujaan hati aku, yang selalu menghiburkan aku di kala aku bosan. lagu-lagu dari band ni melambangkan jiwe dan rage aku. chewahh.. geli gile ayat..haha..


1st ranking ever : MUSE
(ehem ehem, bukan Muse budak bola tampar tu ye..;p )

-recommended songs : UPRISING, UNITED STATES OF EURASIA, PLUG IN BABY

GOOD CHARLOTTE

-recommended songs : THE RIVER, KEEP YOUR HANDS OF MY GIRL

30 SECONDS TO MARS

-recommended songs : A BEAUTIFUL LIE, FROM YESTERDAY, THE KILL

WITHIN TEMPTATION

-recommended songs : AQUARIUS, STAND MY GROUND

NIGHTWISH

-recommended songs : THE KINSLAYER, GHOST LOVE SCORE, BYE BYE BEAUTIFUL


EPICA

-recommended songs : CRY TO THE MOON, THE PHANTOM AGONY, FEINT




kalau takde keje, cube try test dengar lagu-lagu mereka ni. masyukk wooo~
betul-betul ho liao!


post signature



2:00 AM


Thursday, April 15, 2010

its good to be at home.

sampai JB pukul 3 am.

alhamdulillah, the journey was okayy,
cume mase dalam bas je macam puake sket.
aku duduk seat 4B, sebelah Eryn.
and seat depan aku tu ialah seorang cine berkepale botak licin.
pastu die pakai cap, konon-konon die stylo laahhh pakai cap tuh.

bile die naik bas, die terus cari seat die, and bile die da jumpe seat die,
die terus duduk.
and bile die da duduk, dengan selambe badak tok nenek moyang die,
die turunkan seat die ngan spantas kilatnye.
aku tengah dengar lagu time tuh.
mak aih, bapak terkejutnye aku.
dahla lowered gile seat die tuh.
aku nak je g tepuk dahi die tuh, and cakap " woi apek, pekate ko rendahkan terus seat ko tuh macam katil, pastu ko baring. agak-agak da sampai JB, aku ley pijak-pijak je ko nih."

geram siot aku. sempit gile kawasan jajahan aku. celake punye cine. nasibla ko tu tue, kalau ko mude, aku da bagi cop mohor kat atas kepale botak ko tuh. haish.

tak lame kemudian, aku pun tak pahamla ape jenis posing die wat atas seat tu an. tangan die, die g angkat, then die stand tangan die kat atas kepale die. tapi, memang terjulur la masuk sempadan aku.

yang aku tak bley bla tuh, aku siap ukur berape jarak tangan die tu dari muke aku. adela dalam sejengkal je. gile ke hape. kalu driver bas tuh brake emergency, mau tak tangan die setepek kat muke aku. bodo punye cine.

mase bas berenti kat Endau, apek bodo ni turun bas. g mane entah. pas naik balik, perrrrggghh,, die bley plak wat posing yang same cam tadi. aku rase cam nak jentik je tangan die laju-laju. dahla bau rokok kuat gile. mamat nih hisap rokok ke, pakai perfume bau rokok? taknak cam kembang kempis lak kan hidung aku tahan bau rokok die tuh. dengan tangan die yang sejengkal je dari muke aku, mau aku tak mengucap sepanjang jalan. bile da sampai Kota Tinggi baru die naikkan balik seat die.

bongek. nape tak biarkan je seat ko cam katil sampai kat Larkin nanti? sengal punye cine. nasibla aku da turun awal-awal kat Shell Johor Jaye, kalau tak tau la nasib ko apek. huh.




post signature



11:58 PM



harini, 16 April 2010.

rasenye belum terlambat lagi nak story pasal ape yang berlaku mase birthday aku.

biase-biase je, takdela gempak mane pun.

mase malam kejadian, aku dan tenuk-tenuk peliharaan berpakat nak pegi tengok game futsal kat kolej. tapi, malangnye, hujan lebat gile pulak. so kitorang pegi makan jelaaa. sebelum tuh, Eryn pegi beli buah mangge banyak gile, macam la ade 76 orang yang die nak ajak makan buah mangge tuh.

pas balik dari makan, kitorang pun duduk kat bilik dengan bahagienye, snap pictures gune YouCam kat laptop wan. pergghh. banyak gile pose-pose maut yang kitorang wat.

pas puas amek gambar, Eryn suruh kitorang makan buah mangge yang die beli tuh. fuhhh..sedap siot. bukan setakat menjilat jari, tapi da siap menjilat kaki da. huhu. tak lame kemudian, ade Cik Shaz datang kat bilik sebab Eryn nak bagi buah mangge kat die. pastu aku pun menyibuk gak keluar bilik nak berbual-bual mesra ngan Shaz. tengah sedap layan feeling, tibe-tibe rase cam ade salji je atas kepale nih.

waaaahhh~ tenuk-tenuk curah bedak beb. haha. aku wat muke redha jela. haha. tapi dalam hati bersyukur gakla sebab diorang curah bedak je. lau curah mende lain, aku tak tau la nak kate ape.

ade Cik Ijah yang bersenang-lenang jadi ahli mesyuarat tingkap, tengok adegan menghabiskan bedak yang sedang berlaku.

da macam pesta da kat situ. padahal ade 5 ketul je kat luar bilik tuh. bukan ramai mane pun. tapi, tibe-tibe Shaz bla pulak. aku pun tak tau bile mase die bla. siap bawak buah mangge lak tuh.

walaupun kene curah ngan bedak, aku dapat gak birthday card dari tenuk-tenuk. comel kad die. ade lagu. ade gambar Siva, iaitu calon Exco pujaan ramai. haha.

meh tengok gambar :)



Eryn mengejar Shaz.
Shaz berlari ketakutan.
:)


pesta bedak~


geng mendajalkan orang.


puak-puak pemisah 415

yeay~wakenabeb!

:D



*anyhow, thanks a lot kepade sume insan yang wish birthday kat aku. thank you sooooo much :)

bunch of thankies pade krona-kroni yang send msg kat aku, yang wish kat fb.

and loads of thanks to Nadiah, Wan and Eryn yang bagi birthday card kat aku. it's really nice.

and tak lupe jugak pade insan yang bagi present kat aku - Sis Zeti, Mak, pakwe Wan. :)



post signature



2:59 PM


Monday, April 12, 2010

pujaan hati selama-lamanya.
SHAHEIZY SAM

LEE DONG WOOK.
mamat ni pon spesel gak.
aku siap print out gambar mamat ni,
then aku tampal kat tepi katil aku.
tiap-tiap ari mamat ni kene rogol ngan aku sebelum aku tido.


Pujaan hati since zaman LORD OF THE RING.
ORLANDO BLOOM @ mr LEGOLAS.

ZAQUAN ADHA ni pon pujaan ati gak since die pakai jersi nombor 8 mase final FA cup aritu.
pergghh. dahla same ngan nombor jersi aku mase Karnival Sukan baru-baru nih.
nasib baik la ayu raudah da jadi awek ko.
ish3.

CESC FABREGAS. satu-satunye player ARSENAL yang mempunyai kecomelan luar biase.
muah muah muahahahah~




waaahh..seronoknye cuci mate :))

post signature



2:52 PM


Thursday, April 8, 2010

selamat datang Shareen Farzida ke dunia blogging yang penuh tipu daya, penuh muslihat, penuh kekejaman dan penuh pancaroba.

yaaaa~ aku sangat kagum kerana aku telah berjaya menghasut seekor lagi Jebon peliharaan untuk jadi seorang blogger. tinggal Wan je yang masih teguh imannye. hahah.

ok, so marilah kite jenguk-jenguk blog Eryn yang sangat segaaaarr warnenye iaitu ijau taik itik.
( taik itik warne ijau ke?huhu)

mari click di sini

sekian, terima kasih :)

post signature



12:51 PM



counting days to :

1. be 21. urrrgghh~ hate this. no comments, tapi nak upload gambar kek comel. bcs im not going to celebrate myself of being 21. its awfullllllll~ really awfuuulllll..

happy birthday ZURINA~~~~~~

2. cant wait to go to UTM KL for d 2nd time. 1st time pegi mase semester 2, sebab ade Survey Camp kat sane. its soooo nice being there. i experienced a real campus life. best gilak.

UTM KL, see ya !


3. ape ye no 3? ouh, takde ape-ape pon, tapi just tak sabar nak tengok ASMARADANA malam ni. pakwe aku berlakon. name die? Ouh, Shaheizy Sam pujaan hati. aku suke arr kat mamat ni. sempoi je.. tak sia-sia aku melaburkan 2 kali duit aku semata-mate nak tengok movie yang mamat ni berlakon. 1st aku tengok Jangan Pandang Belakang Congkak. then, mase kat JB aritu aku beriye-iye suruh abah beli DVD cite ADNAN SEMPIT. perggh, sempit pemikiran aku tengok movie ni.huhu..2nd,KL DRIFT. yang ni memang superb arr. terngange mulut aku ni tengok die jadi mafia. bawak pedang, pergghh memang stylo abis laa. ( berdarah idong tengok mamat ni~ )

sayang, i lap u lahhh :)



post signature



12:24 PM



hari ini ialah hari khamis.
8 April 2010.
kalau still jadi rakyat johor sejati, hari ni merupekan cuti umum sempena Birthday Sultan Johor.
tapi memandangkan Sultan Johor yang sebelum ni da mangkat, so, da takde lagi cuti.


hari ini kalau nak diikutkan merupekan hari yang bahagie dimane aku buley tido dengan aman sehingge ke tengahari.
tapi, dalam class Chem semalam, Cik Niza dengan banggenye mengkhabarkan bahawe arini ade Lab session. dan waktunye : 11 am.
disebabkan ade lab, aku kene bangun pade pukul 8++ pagi, dan bersiap-siap untuk menuju ke kolej pada pukul 9 pagi sebab room-mates aku ade class Pendidikan Islam pade pukul 9 pagi tuh.
( biaselaaaa, menumpang ngan orang ;p )

so, bile da sampai kolej, aku stay kat library bersame Non dan Wak Non yang ponteng class Pendidikan Islam tuh.
tapi ,tidak lame kemudian, tenuk-tenuk peliharaan aku tu msg, bagitau yang class diorang cancel. and, diorang ajak pegi MAKANNNNNNNNN :)

( arini agak huru-hare sebab aku tak bawak pencil case aku, and aku tak bawak purse aku. waddehell? pagi-pagi da gile meroyan sampai tertinggal aset berharge aku )

bile makan, rase macam kembali bernyawe. bagaikan mati hidup kembali~

da settle menyumbat nasi lemak, lepak kat library bace surat khabar Sinar Harian.
berita best : MESSI 4 - ARSENAL 1. bapak menganjingnye~ tau la team ayam aku kalah Champions League. uuuuuu~

mase lepak kat sofa bace surat khabar, aku nampak ade kelibat Cik Niza tengah bace Star. ooowwwhh, bahagie kamu ye~ bace paper di pagi hari~
tapi, aku just senyum je kat die. yelaaaa~ sebab nak JUMPE JUGAK KAN JAP LAGI DALAM LAB KIMIA~

bile da tepat jam 11, aku pun menyusup laju menunggu depan lab kimia tuh. dengan harapan dapat bergumbira dalam lab nanti, main simbah-simbah asid. haha.

tapi, setelah menunggu selame 30 minit, kesabaran aku telah sampai ke tahap klimaks.

aku dengan pantasnye menelepon Cik Niza. first call, die REJECT! hau dare u! haha..

takpe, 2nd call : DIE REJECT LAGI! waaaa~ini suda mencabar kewibawaan~

3rd call : mampus tak layan.

aku pun terus menaip msg : CIK, ADE LAB KE X ARINI?

selang beberape saat : ade msg dari insan tersayang : XDE ADA MTG.
nak aku translate kan tak? msg nye berbunyi begini : takde, ade meeting.



:)














( "%$#@%#@*&><>?*&%%$!~)(*&&*^$#$##@@!!&&}{":?/.<>*$@# )



post signature



11:56 AM


Wednesday, April 7, 2010

selamat pagi
selamat petang
selamat malam.

lame tak update blog.
busy sangat-sangat.

baru je settle ngan Karnival Sukan IKIP.
aku join team volleyball. tapi,setakat jadi reserve je. hehe.
just main sekejap je, gantikan Afie, mase lawan ngan team Staff.
syukur, menang. suke, gumbira :)

harini, 7 april 2010.
10 April = my birthday.
taknak celebrate.
tak suke.
aku taktau camne nak menyesuaikan angka 21 tu ngan tahap pemikiran aku yang macam kanak-kanak lagi ni.
please be mature,Zurina. ^^
btw, nk wish hppy birthday kepade sume umat manusia yang birthday nye jatuh pada bulan 4.

:)

18 April- pegi UTM KL, ade makmal .
would be another moment of busy-ness.

got a month left before finals.
still wanna hv fun,
tak mo study bersungguh-sungguh lagi.
insaf,Zurina.
huhu..

ok,
nak main Left 4 Dead :)

bang bang bang :))


post signature



6:51 PM