Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, March 13, 2009

menarik nak cerita ni..

kejadian ni berlaku pada 10 march 2009(selasa)..entah macam mane,buley takde air pulakkk..susahnye laa hidup.merata2 cari air.. kalau setakat tak mandi tu,buley la diterime akal lagik.tapi,buatnye dalam keadaan darurat(paham2 sendiri la..hehe..) nak wat guane? mahu mati kalau tak dapat melunaskan hajat.hehe.

so,nak dijadikan cerita,1st day takde air ni,me & the gang pun berpakat la pegi mandi2 dekat air terjun pancing.the scenery..?hmm..biase je..xramai orang sangat.tapi,org2 yang ade dkt situ mmg nk melunaskan hajat untuk mandi laa..kitorang pun dapat mandi dgn bahagia...lalala~

wan,dya,shila.after mandi-mandi.

me,pika. :)

me.muahaha~

candid.them.

going back.

pada sebelah malamnye,kitorang g lepak2 kat TELUK CEMPEDAK BEACH.ramai gak la orang kat sane.stok-stok nak mandi.hehe.juz snap a few pics of the moon.. :)

pretty scenery

air pasang.angin kuat.bessshhh~

after having fun at TC,we decided to go back to our hostel.juz hoping,da ade air la kan dkat hostel.tapi,malangnye..STILL XDE AIR JUGAKK..so,kitorang pun pakat2 nak pegi book a hotel room.motif utama just untuk mandi.so,kitorang pun just amek hotel murah2 je..satu kepala=RM10.ok la tu kan?name hotel?RAHSIA...hehe..ni ade pic bongok2 ktorang..hehe~

hehe.memang bahagia gilerr dapat tido same2 dgn diorang ni..besh2... :)

so,the 2nd day takde air ni,x brape huru-hara sangat sbb my beloved B dtg kuantan.i spent my time wit him je.no problem at all .beres.my friends pulak,g berfoya-foya sesama mereka..x taula diorang berfoya-foya di mane...huhu~

3rd day,agak huru-hara sikit.hehe.xtau nape.desperate gilerr kowt nk air..lagipun,kitorang decide nk tido kat hostel je.dah malas nak buang2 duit g tido kat hotel.so,during the night,me,dya,wan n shila bersusah-payah mengangkut air dari level bawah ke aras 2..penat wooo~siap basuh baju lagi kat bawah tu(ade pili bomba)..n si nadiah punye fon siap terjatuh kat dalam baldi air.haha.besh gile fon die dapat berenang..hehe.nadiah tadah air.1st trip.

what a relief.after 3 trip of naik-turun tangga wif the baldi.berehat sebentar.

basuh baju.hehe.

itu sje la cite yang ade..mcm2 hal la...hehe..peace!kuantan-NO MORE SHOT OF WATER SUPPLY OKEY?I'M SICK ENOUGH OF THIS.



7:15 AM