Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, May 8, 2009

My Mum!

tibe2 rindu pulak dkt wan ( my grandma).
from left: wan,uncle kamarul, nawfal(cousin)
sori nawfal, curi gmbr ni dkt ur fs! hehe.

10th May-MOTHER's DAY !
di kesempatan ini, saye ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada mak saye, Puan Zainab Binti Hashim. I love you,mum. thanks for every single thing that you taught me, you gave me, i do owe you a lot,mak. u pray for my success every single day and night, being patient to taught me. i just dont know how to repay your kindness. i really miss u. i wish i could fly back to home, eat all the delicious foods that you made. miss you. mom, may Allah bless you and abah forever. amin.

sebenarnye, bile da duduk jauh2 dgn family baru rase value kasih sayang parents kite ni. dulu, mase still dduk ngn family, xbrape rase sgt sebab diorang ade depan mate kite ni. pastu, ditambah pulak dengan rase segaaaan dalam diri
, so mcm malu la nak pegi dekat mak, peluk2 mak. hehe. nanti mesti mak cakap,'eh, nape ngan anak aku ni?buang tebiat ke hape..huhu'

jadi, bile saye dicampakkan di kuantan ni. rase sangat perbezaan hidup ni bile x dduk dengan mak. huru-hara sikit. hoho. wow. sangat2 besar effect kasih sayang mak kat saye tauu. huuu~ rindu dekat mak.

okey, happy mother's day to everyone that called MAK, MAMA, UMI, BONDA, MUMMY, IBU dan yang sewaktu dengannya. oops, lupe. nak ucapkan Selamat Hari Ibu jugak kepade nenek saye :)


16th May - TEACHER's DAY

Selamat Hari Guru kpd sumer guru-guru & lecturer-lecturer yang mengajar saye di:

  1. Taski Abim, Kg.Melayu Majidee dan Taman Johor Jaya
  2. Tabika Perpaduan Taman Johor Jaya
  3. SK Taman Johor Jaya 2
  4. Sekolah Agama Dato' Abdullah Esa, Kg.Melayu Majidee
  5. Sekolah Agama Taman Johor Jaya
  6. SMK Taman Johor Jaya 2
  7. SM Teknik Tanjung Puteri,Johor Bahru.
  8. Kolej Ikip, Kuantan.
  9. Sesiapa yang pernah menjadi guru mengaji saye.
Juge kepade Uncle2, Auntie2 dan cousin2 saye yang bergelar guru@ lecturer( my big family ramai yang jd cikgu..hehe). Tidak dilupakan, my parents-they're the real teachers of mine. juge kepade cik Wan Nurul Nadiah- classmate kat technic, die ni bakal cikgu!hehe.

terime kasih daun keladi atas jasa mereka ni. tnpe mereka, buduhlah saye. huhu. hanye Tuhan yang dapat membalas jasa mereka.

:)



*ini ialah entry saye yang paling sopan.hehe.

last but not least.. nak list kan birthday umat2 di bulan MAY ni. ade yg da lepas, tp nk ltak gak..hehe.. btw, Happy Birthday ,ya. semoge pnjang umo, murah rezeki, sihat2 sokmo, and may Allah bless u. amin.

  • Mak
  • Zamira my sissy
  • Shiela the CV
  • Kak pah( technic's)
  • Dybah ( technics)
  • Nawfal cussy
  • Ariep ( old friend from JJ2)
  • Ryn si awek AC.hehe
  • Wani my course-mate.
  • itu je yang berjaya dijejaki. lau ade yang terlupe ltak, sorri!




7:10 AM