Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, May 15, 2009

semalam, kitorang pegi tengok hockey match. semi-final Malaysia vs Pakistan.

quite excited sebab dah lame x tengok orang main hoki. mase kat sekolah dulu, i was a hockey player. so, bile dah beberape tahun tak pegang hockey stick, dah tak rase lebam-lebam kene ketuk ngan hockey stick, dicederakan oleh bola hockey, rase rindu la pulak. hehe.. jadi, bile ade kesempatan pegi tengok match, mestila excited sket.

kitorang sampai agak lambat kat stadium. cari parking, then jalan kaki jauh2 nak ke stadium, berpusu-pusu pulak nak cari seat kat dalam stadium. warrghhh~

bile sampai kat dalam stadium, rupe-rupenye dah habis 1st half. laaaa, ruginyee.. Malaysia seri 1-1. okey la tu kan?
mase baru sampai. padang dibasahkan.
ade hamba Allah mane entah yang nyanyi...huu~
player Pakistan yang poyooooo. haha..


orang ramai gile. tapi, memang meriah. siap ade penyorak2 yang bawak kompang la, gendang la.. kitorang dapat seat betul2 belakang goal team Malaysia. penat jugak la menjerit2 bagi support kat goal keeper, S.Kumar name die..hehe..
goal keeper Malaysia. encik S.Kumar jersi nombor 16.
Malaysia berjuang. Skuad jersi Kuning.
pic yang 1st tu, eceli, ade player xpuas hati.
ade adegan tolak-menolak sket.
player Malaysia xpuas ati ngan pengadil.
player Pakistan injured. padan muke ko!hahaha.
oops~ade budak kecik comel lalu. hehe..
ramai yang balik lepas Pakistan score goal yang ke-4.
kami yang suka mencapap :)


unfortunately, team Malaysia takde rezeki. kalah 4-2. huuuu~
team Malaysia setelah ditewaskan. huhu..


lepas je abis match, kitorang g mencapap kat bahagian astaka. jumpe encik Mirnawan. yang femes ngan iklan gigi palsu die tuhh.. hehe. sempat la snap pic ngan die walaupun gambarnye macam celake sket.haha.
tadaaa~ ENCIK MIRNAWAN..!!
(kini, saya yang selalu gelak besar dengan mereka...hahaha...)


itu sahaja laporan sukan untuk kali ini. Malaysia akan bertemu dengan China bagi penentuan tempat ke-3 dan ke-4.

harap maklum.


10:00 AM