Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, May 26, 2009

ok people, Zurina mahu bercerita. tentang ape yang terjadi diKuantan beberapa hari yang lalu sebelum pulang ke tanah air tercinta, Johor Bahru.

21st May 2009
dah berjanji dengan Luqman nak beli tiket bas balik JB. lepas beli tiket, pegi makan Chicken Chop kat Teluk Cempedak. memang Yummy kuase doblas sebab Luqman yang belanje. hehe~ thanx, Luqman.. sayaaaaaang ko.. hehe.. lepas makan2, kitorang g jalan2 tepi pantai macam pasangan couple haprak. tak romantik langsung. haha. tibe2 hujan turun dengan lebatnye,(yang ni memang romantik macam dalam filem hindustan sebab kitorang berlari2 anak menuju ke kereta. ;p)


22nd May 2009
takde ape2 yang menarik sebab harini ade paper Mekanik Bahan dan Struktur. terpaksa memecahkan kepale otak ni menjawab soalan yang sangaaaaat susaaaaaah. konpem aku repeat paper ni.. huhuhu~

23rd May 2009
paper Binaan Kejuruteraan Awam (9am) aku, Dya dan Wan bersepakat membuat keje giler iaitu dengan memakai baju kurung bersama kasut Converse. hoho. memang buang tebiat.. lepas pulang dari bersusah payah menjawab soalan exam, kami pulang ke hostel dengan gumbira.
setelah pulang kami, mengemas barang2 hak milik kami. pada sebelah petangnya, aku, Wan, Dya dan Eryn keluar berfoya-foya untuk membeli kotak. malangnya, terdapat beberapa tragedi yang terjadi sepanjang kami keluar. huhu.
wan sempoi giler pkai Converse ngan baju kurung :)
barang-barang kami

eryn si pesalah Juvana
"sampah" aku
pika mahu pulang..
last 2 pictures of us for this semester.
:)


24th May 2009
ho ho ho balik kampoooonngggg!!!

:)


1:13 PM