Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, June 11, 2009

Aku nak senaraikan jejaka- jejaka idaman aku. bagi aku, diorang ni sangat-sangat charming. ni menurut perspektif mate aku la.. tak taula pade korang mereka ni hensem ke tak.. tapi, aku tak peduli sebab aku sukeeeee sangaaaaat kat diorang. hehe..

1. ORLANDO BLOOM



teramat la hensem. adooii.. cair rasenye bile tengok panahan mate die.. oh,Orlando Bloom ku... macho beb die ni. hey mamat, nape la ko hensem sangat?







fuuuhh.. stylo gile beb..









okey, ni last kopek. bagi aku, die sangat hensem mase dalam movie LOTR. dahla jadi elf. fulamak, kacak gile main panah-panah orang..huhu..





2. IQRAM DINZLY


yang ni pon hensem gak. walaupun panas baran sket, tapi aku tak kisah.

kemachoan die ni terserlah dalam drama Bella. and Dunia Baru.

fulamakk, aku suke gile arrr die ni..






3. HUGH DANCY


mamat ni takdela hensem sangat tapi aku telah jatuh cintee ngan die ni pas aku tengok movie Confessions of a Shopaholic.

die sangat charming dalam movie tu.

lagi-lagi mase die menari dengan Rebecca Bloomwood. alahai..romantik gile..

welcome to the list,Mr. Hugh Dancy :)






4. FREDDIE PRINCE JR.





die ni pun ensem gakk.

jom ramai-ramai pakat tengok movie HEAD OVER HEELS. macho gle die ni dalam movie tu. ngan bawak anjing besor giler babeng, mmg kacak lahhh! hehe..





tapi, die da kawin laaa.. cis... *()&*%^$%^$

huhu..

umm, tgk ye movie ni. best gile.. klakar.. n a bit of romantic..
dapat tengok sekumpulan model BUDUH.. haha..

*credit to Nadiah sebab bagitau name mamat ni. aku asyik telupe je name die..haha..*




okey, itu die top 4 mamat-mamat pujaan aku. bagi sesiape yang berkeinginan untuk berade di dalam my-adore-list ni, sile isi borang ye.. haha..




5:16 PM