Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 19, 2009

nak story sikit laa. sekarang ni, aku agak busy tolong abang aku carikkan awek baru kat myspace. hoho. so, aku pun tolong laa add kan mane-mane girl yang comey-comey, cute-cute, dan yang sewaktu dengannya..


so, hampir 3 per 4 daripada new friends aku sekarang ini adalah perempuan. haha. kalau orang lain view new friends aku mesti diorang ingat aku ni lesbo or something like that. huhu.



nak dijadikan cerita, bila gurl-gurl yang aku add tu dah approve, aku akan try cucuk jarum. nak tengok respon diorang. ade 2 3 kerat tu ok la, tak sombong, n reply comment2 yang aku hantar. bile diorang nampak cam sporting, aku pass gurl tu kat abang aku. hehe. tapi ade jugak yang sombongnye MASYAALLAH~ aku send comment, 1 habuk pun tak balas. sombong gilee siot.



( taula muke korang lawa, tapi tak payahla sombong sangat, kan. nanti Tuhan tarik balik kecantikan korang tu baru tau. baru korang tau langit tu tinggi ke rendah, baru korang tau sape je yang nak kawan ngan korang tu nanti. )



* actually, aku bukan nak cerite pasal gurl yang sombong ni..hehe *



so, bile aku dah add dalam lebih kurang 50 orang gurl untuk abang aku ni, abang aku adela tersangkut dekat 5-6 orang gurl ni. okeyla, gurl- gurl ni pun not bad laa. comel and the most important, TAK SOMBONG.



ade sorang gurl ni. die gune name PUTERI hape ntah. tengok default photo die, memang superb! macam muke jepun sikit. then, die ade tulis kat status die yang die skarang ni ade kat England. tapi, budak ni asalnye dari Putrajaya. seriously, budak ni memang tak sombong. abang aku pun bahagie bercomment2 ngan die. bile dah comment-comment ni, kadang2 takde jugak idea kan?



(bende ni berlaku malam semalam)
So, bile abang aku dah takde idea nak tanye ape kat PUTERI tu, die mintakla idea aku. aku pun bagi la idea - suruh abang aku tanye, kat England pukul berape sekarang. abang aku pun ikut cakap aku and tanye kat PUTERI soalan tu. tapi, malangye, PUTERI tu tak reply. haha. aku wat bodo jela and tak syak ape-ape.


hari ni pulak, bile abang aku on9, abang aku tengok PUTERI tu tengah on9 jugak. so, abang aku pun say HYE dekat die. PUTERI reply. then, diorang comment-comment dengan bahagie. lepastu, abang aku tibe-tibe kehabisan idea. aku amek kesempatan lagi sekali. haha ( aku kan jahat! ) so, aku tanye kat PUTERI tu -
u stay kat England katne ek?


macam yang aku agak, die tak reply jugak. haish, pompuan ni betul2 kat England ke? asal aku tanye pasal England je, mesti tak reply. huhu. aku dah mule syak macam ade yang tak kene. so, aku pun view page PUTERI ni. and tengok pic die. aku rase pic die cam tipu je. cam curik pic orang lain. then, aku view comment2 die ngan laki lain. aku rase semua laki die layan. huhu..



aku rase budak PUTERI ni is totally FAKER! instinct aku yang cam hampeh ni pun cakap camtu. huhu~ ( instinct aku ni xbuley pakai sangat sebenarnye, tapi in certain cases, memang betul instinct aku ni. hoho~ ) tapi, ape-ape pun, aku sangat yakin yang PUTERI itu PENIPU!



aku tak akan biarkan abang aku diperbodohkan oleh PUTERI PENIPU tu. ( walaupun sebenarnye PUTERI tu betul-betul ade kat England. haha.. apela aku ni.. )


4:44 PM