Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, June 2, 2009


semalam aku, emy, zarith and zamira pegi ke Jusco Tebrau. n motifnye adalah untuk menonton cite Terminator Salvation.

Mule-mule, Emy yang beria-ia memaksa aku dan yang lain-lain untuk menemaninye menonton cerita ini..
*haish, apasal la skema sangat ayat aku nih? haha..*

kitorang ( aku, zarith, zamira) mule-mule malas nk pegi cos x berminat ngan cerite yang berunsurkan robot-robot, machine-machine, and whatever that connected to technology.. lagipun, kitorang x brape follow sangat movie2 Terminator sebelum-sebelum ni. tapi, layankaaaaan jelaaaaa...haha...

we arrived at the cinema just in time the movie started. a bit of rushing. huhu.. seat pun agak depan. we've got the 3rd row from the front. ok la tu, xdela kne dongak sangat.

so, my opinion for the movie is, movie ni sangat best. banyak action-action. and telah menambahkan lagi kebencian aku kepada sang robot dan machine-machine penakluk dunia. (
hey, aku takut ngan robot...huhu) tapi, seriously movie ni memang best.

aku sangat khusyuk menghayati movie ni sampai aku telah menumpahkan popcorn aku ke kaki Zarith. haha..
*sorry,babe!*

so, for those who wish to watch this movie, hurry up and watch it. and share your opinion here.


*haha, poyo giler.. macamla blog aku ni layak untuk mengkritik filem..hoho~*


okey2, that's all. :)


3:31 PM