Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 24, 2009

it's already 4:56 am and i cant even sleep!

tangan da lenguh tapi still nak mengadap lappy jugak. mate fresh gilak macam baru lepas kene spray dengan Eye Mo. 

huuu~penatla..

at this moment, aku masih lagi berjuang untuk menggantikan hutang-hutang puasa yang tertunggak. ( standard la kan.. da last minute baru sibuk-sibuk nak ganti puasa. bad people~ hehe.. )

still ahead, my short sem Final Exam is just around the corner. 2 weeks ahead. kene cover balik Chapter 3 sebab haritu da ponteng class, definitely i know nothing about this chapter. Next week da Revision week. tak taula sempat ke tak nak conquer semua chapter.

hmm, bile da bosan-bosan ni, habis segala website aku jengah. tapi, aku terpikat dengan SESUATU..

actually, my current obsession is about Retro thingy. tak taula kenape suke sangat dengan picture-picture yang berunsurkan retro. rase macam puas bile bukak website Deviant Art and view picture-picture retro ni. cantik sangat. dah banyak pic aku download and dah pun jadi desktop background aku :)

rasenye pasni aku nak try capture gambar camni and edit kaw-kaw bagi gempak! hehe..

then, aku baru teringat, aritu aku ade tengok cerite Remaja kat tv3. ade 1 segmen tu, diorang highlight kan pasal Polaroid camera. perghh! smart giler pic yang pakai camera nih. tapi camera ni macam kamera zaman dulu-dulu sikit. tak silap aku pakai filem. tapi aku tak sure la kalau Polaroid ni ade yang digital. (kalau aku tersalah info, harap maaf. aku sendiri sedang mengkaji pasal Polaroid ni)

aku search kat Ebay, memang bersepah orang nak jual camera ni. kalau convert US dollar ngan RM pun still area ratus-ratus je. so, takdela mahal sangat kan kalau nak compare dengan harge DSLR yang beribu-riban tu. lagipun aku tak minat sangat dengan DSLR. belum jatuh cinte lagi. just adore dengan kecantikan hasil gambar je.

so, aku nak search lagi pasal Polaroid ni. maybe someone could help me with this thing. 

hmmm..

still mengidam nak makan Laksa Johor. disebabkan tak dapat balik Jb this week, tak dapat nak suruh mak masak Laksa. nasib baik la ade Laksa Shack dekat ECM. tapi, masalahnye malas nak pegi walaupun sejengkal je dari rumah. 

ouch! tibe-tibe gigi geraham terase sakit. nape ek? adoiii.. 

takpela.. abaikan sakit gigi tu.. sebenarnye, tengah search template baru untuk blog  ni. boring la template yang ni. macam kanak- kanak. huhu.. aku nak cari template yang lebih mesra alam sikit. lagipun aku rase current template punye font macam kecik sangat. aku sendiri nak bace pun sakit mate. huhu.

setakat ni ade 2 3 template yang menarik hati. i will change my template ASAP. lagipun, sekarang ni still belajar coding-coding ni. just tau yang basic-basic je. hmm. next semester nak amek subject Programming. mesti la kene tau pasal coding ni. 

hmm..  itu saje la yang nak dibebelkan pagi-pagi bute ni. and what time is it? ouhh, it's 6:22am!

:)



4:54 AM