Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 10, 2009

okey. 1stly, harap maaf kepade semua pembace-pembace setia blog ini. lamenye tak dapat update blog ni.

* hek eley. macam la blog aku ni hebat sangat. haha~

biasela kan, bile da pulang ke kuantan yang tercinte, tak bawak pulak my acer lappy. so, tak dapat nak on9, tak dapat nak update blog. selalu curi-curi on9 gune hp je. and dapatla post 1 entry tu je menggunekan hp. and, the best thing is, disebabkan 1 entry tu, ia telah menelan hampir kesemua kredit saye walaupun saye baru je topup mase tu! hampeh. nyesal tak sudah setelah kejadian itu berlalu.

okey2, malas nak merapu-rapu ni. tapi, baru la best kalau merapu. bak kate orang, Melepaskan Gian yang Terpendam. haha. almaklumlah, banyak idea2 bernas dalam kepale otak ni tapi tak dapat nak luahkan. hehe.

Mari semua, STRAIGHT TO THE POINT. haiya~ budak zurina ni kalau dilayan, memang buley jadi gile.....

so, saye nak story serba sedikit kajadian yang berlaku sepanjang saye berade di Kuantan okey?

1. Short Sem's registration. still menginap di Casa Perindu. Room 107. sile la skodeng kalau korang terer. haha. roommates : WAN, DYA, ERYN.

2. membeli TV baru kat Mydin sebab desakan hidup yang terlalu membosankan. Jenama TV? mane buley bagitau.. RAHSIE.... hehe ;p

3. meneruskan pembelajaran di kelas ALJABAR II tanpe kawan! oh my god. can u believe that?! most of my classmates are JUNIORS! and i totally hate them. sebab, mereka sangat poyo. hanye beberape insan sahaje yang dikenali and unfortunately, saye tak berminat untuk bertegur sapa dengan mereka walaupun pada hakikatnye kami saling mengenali. ( Zurina Sombong? yupz, exactly. tapi, dalam kelas ni jelaaa..hehe )

4. i've got an autograph from Rossa! hehe.. i will story about this thing later ok?:)

5. dapat tau result exam baru-baru ni. tapi, bukan yang official punye laa. alhamdulillah, everything's doing well. according to the flow. walaupun memang tak dapat merase being in the Dean's List, at least result sem ni better than sem lepas.
dapat la naikkan sikit pointer yang telah jatuh dengan sadisnye ketika di sem 2.

6. Death of Michael Jackson. i'm a little bit ketinggalan zaman mase tau berite ni. hehe. yela, mase ni takde tv lagi kat dalam bilik. sebab tu tak tau. bukak radio, alih-alih lagu MJ. pe kes? peliknye. sume radio station lak tuh. last-last called abah, then dapat tau MJ sudah meninggalkan kite semua... chewah, ayat xbuley bla.. haha.. RIP, MJ.

7. ketaksuban mendengar lagu semakin menjadi-jadi. disebabkan takde cik Acer Lappy, so tak dapat download lagu. macam-macam lagu terngiang-ngiang dalam fikiran. siap buat reminder dalam hp list lagu yang nak di-download. then, buat reminder : JANGAN LUPE BAWAK SEKALI HP CABLE. nanti beria-ia download lagu, tak dapat transfer ke Cik N73.

8. sangat tidak bersemangat untuk ke kelas. sudah ponteng sebanyak 2kali. hehe.

9. hee~ saye da tengok movie Transformers.. anda da tengok? kalau belum tengok, g tengok cepat. bessttt gilak woo~

10. yang terakhir sekali, nak story sket pasal perjalanan pulang dari Kuantan tadi. bas sepatutnye datang pukul 4pm. tapi, last-last sampai pukul 5. then, bile dah naik bas, MASYAALLAH~ bau durian kuat gile siot. cube bayangkan seorang budak yang suke sangat-sangat makan durian. budak ni tak kisah pun orang cakap durian tu busuk. busuk tu durian. tapi, bile berade dalam suatu keadaan di mana budak ni sendiri tibe-tibe tak tahan bau durian, ape maknenye ek? by the way, budak tu ialah zurina. zurina itu ialah saye. hehe. i almost fainted dalam bas tadi. haha.. sempat text kepade Dya, bagitau yang bas ni berbau durian. die just suruh bertahan je.. haiya~ how come? haha.. tapi, nasib baik la dengan bantuan kekebalan hidung ni, bau tu dapat diselaraskan dengan bau-bauan sekeliling.. hehe.

hoho. itu jela celoteh pertame saye arini. kirenye macam greeting entry laaa.. hehe.. insyaallah, i will keep updating my blog sebanyak yang boleh.

okey, cheers!


:)


12:02 AM