Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 10, 2009

aku memang ketinggalan zaman.

orang lain da tutup buku pasal MJ, tibe-tibe aku pulak terhegeh-hegeh nak wat tribute untuk die.

huhu.

lantakla. suke ati akula.. ni blog aku. kalau aku nak wat tribute MJ ni next year pun takpe. haha~

okey, serious please..

actually, i do miss him. his songs, his identity, his style, and his trademark-Seluar Senteng dengan Stokin Putih, Moonwalker, joget ala-ala robot tu, then video clips die yang very-very entertaining.

aku pun dulu membesar dengan lagu MJ jugak. mase kecik-kecik dulu, abah selalu bukak Channel Singapore. banyak video clip MJ (Thriller, Beat It, Billy Jean, etc.). the most favorite is Black or White. video clip die best, sangat-sangat best. sampai sekarang aku suke tengok VC lagu ni. ade tunjuk macam-macam kaum kat dunia ni. ade puak orang asli Afrika, orang Thai, Red Indians, orang India yang menari tengah-tengah jalan, the Russians, American Hip Hoppers, and lots more. yang penting, VC ni bukan just cerita pasal America semata-mata. it's very universal. all over the globe, importantly. tak perlu diskriminasi, tak perlu hipokrasi. we are all the same. not so different at all. rite? doesnt matter whether u Black or White or Both. kite serupa.

then, when i was in Standard 4, i joined the school's Choir Team. so, bile dah jadi ahli Koir ni, kena la belajar macam-macam lagu. and aku ade belajar lagu We Are The World. if i'm not mistaken, lagu ni, MJ yang compose. ade ramai artis yang colabrate ( betoi ke aku eja ni? haha.. ) untuk lagu ni. MJ sendiri pun ade nyanyi jugak. lagu ni memang sesuai ngan tema penyatuan pelbagai puak-puak pemisah di atas muke bumi ni. hoho.

to me, MJ is just not a King of Pop. He's an icon that could bring the Peace spirit all over the world, just from his songs. i dont care about his face transformation, his controversions, and what-so-ever. Al-fatihah untuknya. semoga rohnya dicucuri rahmat.

***

okeyla, taknak membebel banyak-banyak sangat. mari kite bersama-sama menonton VC feveret aku ni.


2:03 AM