Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, July 26, 2009

Aku semakin taksub dan jatuh cinte kepade Polaroid. oh anyone, please help me with this thing. * finger-crossing*

bagi yang tak tau mende ape Polaroid tu, bleyla view Deviant Art, Photobucket or Flickr. banyak picture yang di-snap pakai Polaroid ni. and the result- VOILA! wonderful. amazing gile. 

maybe disebabkan aku terlalu taksub dengan pic yang berunsurkan RETRO~ so, aku nak cari Polaroid ni sampai dapat walaupun aku tak tau mane aku nak beli camera ni. tapi, aku ade tanye 2 3 orang pasal Polaroid ni. and diorang cakap, Polaroid ni murah je. 3 4 ratus da buley dapat ( depends on the models ). 

not bad la kan? affordable walaupun aku kene pikir seribu kali mane aku nak korek duit banyak camtu. hmm.. 

by the way, aku nak bagitau, aku memang da angau tahap dewa19 dengan mende alah ni. so, i've searched a lovely photo of Polaroid and i set it up as my desktop background. isn't that gorgeous? hehe.. ( haiya~ dasyat betul angau budak ni..)

hehe.. cantik tak? memangla cantik. ala-ala vintage gitu..

:)

apela nak jadi dengan aku ni. kemaruk sangat dengan mende ni.

haish.

post signature



3:43 AM