Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 10, 2009

pegi Jusco Tebrau dengan Emy and Zarith. window shopping. then tengok movie - ICE AGE 3.

best movie ni. ( haish, aku rase, semua movie yang aku tengok best-best belake. tak pernah yang tak best. haha )

then, mase nak balik, kitorang decide nak jalan kaki je. konon-kononnye nak exercise malam-malam bute nih.

malangnye, lepas je lintas jalan dekat Daiman Bowl, tibe-tibe aku tersilap langkah and suddenly, TERGELINCIR!! huuu~ sakitnye kaki ni. tak boleh nak bangun. jerit panggil name Emy, suruh die tolong tarik tangan untuk bangun. yang si Zarith pulak da gelak-gelakkan aku. hampeh punye budak.

( eceli, mase kat dalam cinema hall tadi, si Zarith ni terjatuh jugak. tapi, die cover-cover. penat gak la aku ngan Emy gelak-gelakkan die mase kat Jusco. so, bende ni terjadi kat aku pulak. ni la namenye hukum KARMA. what goes around, comes around.. huhu. )

so, bile aku da bangun, aku gelak-gelak dulu sampai puas mengenangkan nasib aku yang tibe-tibe terjatuh tu. habis jeans aku kotor, then selipar aku kene lumpur ( lumpur ke?huhu ). pastu, si Zarith pun call abah suruh amek kitorang kat Daiman Bowl. tapi, kitorang tunggu kat area restoran. kene la menapak skit ke sane. masyaallah~ seksa gile nak jalan. tapi, mase tengah jalan tu siap gelak-gelak and makan roti chicken floss yang aku beli kat BreadTalk. haiya~ tak macam orang sakit pun. haha.

bile da sampai rumah, macam biasela~ gune khidmat mak sebagai tukang urut kaki yang tercedera ni. hehe. thanks mak. and thanks abah sebab amek kitorang. :)

jadi, the moral of the story is : JANGAN GELAK-GELAK KAN ORANG KALAU SESEORANG TU DITIMPA MUSIBAH. PROBABLY APE YANG KITE DOK GELAK-GELAK KAN TU AKAN KENA KAT KITE BALIK.


11:24 PM