Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, July 22, 2009

gumbiranya setelah dapat meng-update blog.

eceli, my college jadi tuan rumah untuk Sukan IPTS Zon Pantai Timur.
so, hostel kitorang tu, atlet-atlet lelaki yang akan duduk situ.
kitorang pun kenela pindah. mule-mule bile dapat tau kene pindah tu, a bit huru-hara sikit sebab cam leceh je nak kene packing barang n angkut barang ke hostel baru.

kitorang dapat tau kitorang kene pindah kat Casa Tanjung.
tapi, at the very last minute, Pn. Makalsom call aku and informed that kitorang kene pindah dekat Casa mende ntah name die. dekat dengan Stadium. and the best thing is, dekat dengan East Coast Mall.

waaaah~ boley la jalan kaki pegi ECM tiap2 hari! hehe..

then, Casa-Whatever ni sebenarnye rumah teres 2 tingkat. a bit huge laa.

pastu, Casa-Whatever ni betul-betul belakang LA Hotel. LA hotel ni ade wifi. so, dapat la curi line wifi diorang.. hahaha! ( evil laugh~)

tak tau lagi kitorang kene duduk brape lame kat sini. tapi, rasenye until next week.

( still in dilemma whether i should goin back to JB or not by this Thursday. think think think.... )


12:52 AM