Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 28, 2009

jangan bace kalau korang tak suke bace something yang kaya dengan ayat-ayat mencarut.

Message #1


hey bodo zurina.

minah bajek lawa.

dala gemok!tetek mcm tempayan!pipi mcm apam hangit!jalan cam itik sawit.

kau ingat cantik sangat ke muke kau kat IKIP n??IKIP pon tpakse amek ko jdk studentgaknye bodoh.

eeeee kau mmg gedik tahap anak babi hutan ngan kaki plessing macam anak haram ekh?
member2 kau semua dala cam budak2 ulu.bajek style.tp mcm HARAM! alamakk..jantan2 sume kau nk sapu ape?
ekekeke.tgk cermin dulu bley ark minah?

eee.aku mmg FUCK BETINE MACAM KAU BOLEH!!

patotla semua bf kau tgglkan kau.aswadlaa..irfanlaa..

pastu laki orang pon kau nk kebasss.kau ingat kalau laki ayat sket tu maknenye da syg kau ape?bodo
bodo.ko tu nothing KOT!!
macam anak babi kau punye perasan weyh!

minah bajek HOT!
padahal secubit kuman pon xde hotnyee.hahahahah lemak bergegar2 adelah!hahahahahahahh.puki bau bangkai.
si busuk yang bodoh!!..sial!gampang!cibai!anjeng!!!!


LAST WORD TOK KAU,MURAHAN MCM BITCH.AKU HARAP KAU MATI CEPAT.


bodo bodo bodo bodo bodo bodo!!tunggu kat bilik kau satu hari nnti sial anak gampang.




* * *

MESSAGE #2

kau xnk jdk prostitute ke perempuan,??

aku banyak lubang kalu kau nk duit byk cpt.brg kau kan baekk,bumper pon sedap.hahahahahhah:) klau kau ade rezeki,bertemulah nnt kite di kolej ye syggggggggggg babi.




* * *



aku sangat-sangat tak paham nape ngan pompuan ni. aku tak kenal die. and tibe-tibe je die anta message kat myspace aku, maki hamun aku camtu...

hmm.

aku ni malas je nak gado-gado ngan orang-orang murahan camtu. buang mase aku je.
die tak puas ati ngan aku? go to hell la bitch! ko ingat aku kisah?

kalau betul la pompuan tu tak puas ati ngan aku, nape die tak face to face je ngan aku. haish, nampak sangat tak matang.

adoi~ bile aku bace-bace balik message yang die anta tu, cam kelakar pun ade gak.. sangat kelakar. hehe..

ape-ape jelaa.. aku rase, aku tak kacau idop orang. so, watpe aku susah payah nak pikir pasal bende-bende ngarot ni..



post signature



9:44 PM