Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, August 9, 2009

welkam back!

lamenye tak update blog. takde mse sebenarnye.


eceli, baru je berhadapan dengan final exam shortsem ni. thank God, boleyla jawab. walaupun ade 1 soalan tu, aku terlupe gile babeng die punye rumus.


puas aku melancong ( melancong ke? huhu.. ) . Irfan datang Kuantan, then aku bawak die balik JB. jumpe family aku.. waaaaah~ then, bawak die pusing-pusing JB yang takde ape-ape pun sebenarnye.

rumah Limas, Danga Bay

then, aku balik ke Kuantan semule. amik buku-buku aku kat hostel. hostel tutup sebenarnye sebab kes H1N1. tapi, aku redah je..


aku pun 'terbang' ke Paka,Terengganu. stay rumah Eryn. 3 hari 2 malam. haiya~ aku ni macam menang pakej pelancongan la pulaaaakk.. hehe. Eryn bawak aku pusing-pusing kat area Paka tu. best gak la sebab rumah die dekat dengan pantai.

Paka.

aku pun tak tau name tempat ni.. huhu

then, aku 'terbang' lagi ke Kuala Terengganu. pegi rumah Irfan. rumah 'mak mertua', sebenarnye. hehe.. best. family die ok. cume aku jela tak banyak cakap sangat sebab segan. hehe. akhirnye dapat gak aku menjejakkan kaki ke Ganu. dari dulu aku beriye sangat nak pegi sane. aku stay sane 3 hari 2 malam jugak.

stadium runtuh.

rumah mak mertua.. haha


aku balik ke Kuantan hari Jumaat. then semalam ( Sabtu ) aku berjuang untuk paper Aljabar pulak. the best thing is, sebelum masuk examination hall tu, lecturer bagi hand sanitizer ngan face mask. mau tak rimas aku jawab exam pakai mask. susah aku nak bernafas. macam nak pengsan pun ade. huhu.


so, esok kene daftar untuk sem baru. waah~ dah sem 5 seyh. otai! haha. and esok kene buat ujian saringan H1N1. aku sebenarnye rase tak berape ok sangat ni. sakit tekak je since balik Kuantan haritu. poyo-poyo pegi Watson nak beli vitamin C. tapi, last-last aku just beli Scott's pastels yang rase berry tu. sedap~ hehe.


rasa berry lazat sekali~

tinggi dengan vitamin C~


haha!





post signature



6:30 PM