Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, August 31, 2009

tadi baru pegi beli tiket. nak balik jb. rindunye kat rumah. rindu nak berbuka ngan family.


so, i will say TATA to Kuantan on this Friday. tiket bas pukul 3pm. sayonara~ hehe..


hari isnin baru balik Kuantan semule. excited!!!


mood : teruja.


:)


semalam pegi ECM. usha-usha baju raya. theme colour 4 this year is GREEN! by the way, i hate green. i dunno why i'm choosing this colour. hmm... ade banyak baju, tapi i'm not really interested on that baju. cam oldies je baju-baju tu...haha.


nak henpon baru. tibe-tibe jatuh cinte ngan hp sony slide. tapi, takde duit pun skrang. cakap saja yang lebey. huhu.


* by the way, tadi pegi berbuke dekat Taman Kerang. ade mamat hensem beb! hehe. jatuh cintaaaaa~ hehe.. punye la tak tau malu, aku cari port berbuke dekat-dekat ngan port geng-geng mamat hensem ni. haha. tapi, puak diorang tu macam geng-geng indie je.. mesti stok-stok layan gig. ( zaman tu dah berlalu daaaa.. hehe). then, after berbuke, mase kereta Bumblebee Nadiah nak keluar dari kawasan Taman Kerang tu, mamat tu ade kat tepi jalan, tunggu nak melintas. oh god, die sangat comel dan stylo semase nak melintas.. hehe.. gatainye aku nih! ;p







post signature



8:04 PM