Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, September 25, 2009

okey, mau story sikit. tadi aku pegi raye rumah Tok Nong. rumah banglo besar-besar kat Stulang Laut tu. tok nong ni abah punye aunty. arwah husband tok nong ni adik beradik dengan arwah atuk aku. gitu la relationship kitorag ni. btw, anak tok nong ni dulu ber-kapel dengan mak aku. haha. so, kalau nak raye, abah mesti cakap nak pegi raye rumah ex-bf mak.haha. baik punya menganjing!

and, maid die, Kak Ell masak 1 dish yang aku tak pernah jumpe. name die Arisa. Arisa ni sebenarnye an arabic dish. made from meat and oat. sedap beb!

and aku baru dapat tau Arisa ni sebenarnye makanan yang very very rare nowadays. sebab bende ni served untuk royalties and social elites kat johor ni special untuk formal functions and celebrations only. sebab tu la orang macam aku ni tak pernah jumpe Arisa ni. hehe. no wonder laa kan, sebab arwah husband Tok Nong ni (abah's uncle) ahli Exco Johor. mesti selalu melantak bende ni kat istana. huhu.

and nak buat die pun susah. aku tak sure sangat camne nak wat Arisa ni, tapi Tok Nong cakap kat aku, care buat Arisa ni payah macam nak wat dodol. wow~ tak sangggup aku nak wat.


ok, ni la rupe bentuk nye. sedap dan lazat.. tabur bawang goreng, letak sos and madu. tapi, aku tak letak madu sebab aku tak suke.hehe



post signature



12:33 AM