Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, September 6, 2009





tadi mase pegi jusco tebrau, ade art exhibition. aku tak sure sangat sape yang organize event ni.

tapi, ade banyak paintings dari OKU yang die tunjuk kat situ. and sesape yang berminat buley jadi judge, pilih 10 paintings yang dirasekan cantik, sesuai dengan tema- MY DREAM OF THE FUTURE. and tak sangke, ade bermacam-macam jenis painting- dari la OKU yang berumur 6 tahun sampai laaaa yang berumur 30-an. and paintings ni bukan just dari johor, but actually from all over peninsular malaysia. aku rase ade lebey kurang 100 painting kat situ.

and ape yang aku kagum, aku tak sangke cita-cita diorang, impian diorang ni sangaaaaat besar. kite yang alhamdulillah, normal camni pun takde pasang impian macam diorang ni.

walaupun diorang tak sempurna, diorang ade impian nak jadi astronaut, bukak butik, jadi askar, jadi Upin & Ipin and yang paling ramai-nak jadi pelukis. btw, ade jugak yang nak jadi mat rempit. haha..

aku jadi touching bile aku jumpe 1 painting yang die cakap die nak belajar tulis ABC. aku rase sangat bersyukur dilahirkan sempurna sifat dan akal, dan sangat bertuah sebab pandai tulis ABC sejak aku umur 4 tahun. and pelukis yang bercite-cite besar nak belajar tulis ABC ni dah berumur 24 tahun.

then, ade yang lukis gambar sorang lelaki and sorang perempuan. and kat situ, die tulis impian die nak KAHWIN. heheh.. and pelukis die pun dah berumur 30 lebey lau tak silap aku.

aku rase sangat puas lepas tengok every single painting kat situ. sayu beb. layan perasaan sorang-sorang, tilik gambar yang ade banyaaaaaaaaakkk makne.

so, kite sebagai Hamba Allah yang dilahirkan sempurna tanpa cacat celanye patut bersyukur dengan ape yang kite ade. kite kene sedar, ade ramai lagi orang yang kurang bernasib baik macam kite.




one word : ALHAMDULILLAH.

post signature



11:52 PM