Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, September 25, 2009

baiklah, nak story sikit pasal raye tahun ni.

1. Raye yang paling tak best dalam sejarah.

2. duit raye yang terkumpul setakat ni baru 48 ringgit. haha. dah burn 18 ringgit sebab beli topup and beli air kat tangkak. then lagi 10 beli tiket naik ship kat danga bay. duit raye paling sikit dalam sejarah.

3. still mencari-cari kuih tart nenas yang sedap. malangnye, tak jumpe-jumpe lagi.

4. malam raye pertame pegi danga bay, naik kapal hape ntah. hadi jerit kuat gile, siap peluk aku lagi.haha.

5. mase kat muar, beriye suruh abah beli air pear. rasenye, aku tak pernah jumpe lagi air pear ni kat tempat lain. exclusively at muar only.

6. mase 1st raya, makan laksa johor and ketupat only. perut merengek nak makan nasi. last-last lepak restoran alif, beli nasi goreng. tapi, rasenye HAMPEH!

7. raye yang paling meriah dengan gambaaaaaarrr.. tapi, malas nak upload. haha.
tengok jela mane yang ade kat myspace aku k..

8. tu jela nak bagitau. sebab tak banyak info sangat pun pasal raye tahun ni. sebab raye tahun ni tak besssssssssttttttt!!!! huhu~



post signature



12:08 AM