Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, November 24, 2009

latest news from kuantan : tapi, tak brape latest sangat laa..hehe..

aku jadi volleyball player. i will be representing my college for the UTM sport fest right away in Jan 2010.

aku ni takdelaa pandai main volleyball. mase 1st day traning, aku serve bola tak lepas net langsung. dahla kene campur ngan player laki yang beribu kali gande terel dari aku. huhu.

so, 3rd day training, aku ngan Pyka datang training awal gile. pukul 5 kitorang da tercongok kat court. Pyka ajar aku serve sampailaaa aku rase aku agak terer serve bola. huhu~ perasan!

and at the end of the day, tangan aku habis lebam. haha. tak taula macam mane time training betul-betul nanti. starting from 27/12 sampaila 9/1 kowt. konpem tercabut tangan aku ni..huhu..



my lebam hand~

sekarang ni tengah struggle study untuk final exam. 1st paper 30/11 and last paper 13/12..

and 19/12 nanti ( tak ingat tarikh la pulak) my cousin, Abang Ayie kawin! yeay~ tak sangke da nak jadi suami orang die tu..hehe..

okey, tu jela nak membebel. nak makan jap, mak masak asam pedas exclusively for me! yippie~

post signature



8:31 PM