Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, December 25, 2009

esok mau pulang ke muar. * sebutan yang betul : MUOR :) *


ade wedding.sape ntah yang kawin.haha. then, nak mengambil semule tahanan-tahanan perang yang telah ditawan selama seminggu (Zarith & Zeti)


btw, tadi pegi round-round bandar jb. ingat nak lepak kata Danga Bay, tapi mak aihh, die punye jam punyelaa teruk. even nak u-turn ke bandar pun jam gile. so,kene ikut jalan tasek utara. pastu g bazar jb. ala-ala uptown laaaa. jumpe uncle ajis n aunty enon.


ramai gile mamat ensem beb. bukannye aku jalan-jalan tengok barang, tapi jalan-jalan tengok pakwe. haha. dahla ade sesetengah tu yang jual shirts laa,jual kasut laa. nasibla aku datang ngan family. lau aku datang ngan zarith, konpem aku usha barang-barang kat kedai diorang tu lame-lame. haha ;D


lame gak lepak kat bazar tuu. dekat pukul 1 baru balik.


soo, tak dapat laa nak update blog 4 a few days ni. dun worry, nanti aku update ngan zillion of picchas oke :)


so loooong ppl. n pade my beloved readers yang celebrate xmas, i wish u a merry xmas. sekarang ni da pukul 2.31am. nampaknye macam aku pulak yang tunggu santa claus datang time xmas' eve ni. haha :D


p/s : dear mr.santa, put some presents in my stinking socks kat luar rumah tu ye ;p






1:41 AM