Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, December 31, 2009



few more hours left before we can say goodbye to 2009. memang banyak sangat kenangan tahun 2009 ni. and macam biase laaaa, jangan tanye pasal azam tahun baru ke, hape ke.. memang dalam idop aku ni tak pernah set azam-azam ni. haha.

tapi, bagi tahun 2010 ni, aku harap sangat-sangat aku ley habiskan diploma study ni dengan jayenye. walaupun tak la secerdik orang lain yang tiap-tiap semester dapat Dean's List. hopefully, by the end of 2010, aku buley bergumbira setelah berjaye meng-settle kan diploma ni walaupun ianya sangat hampeh.

hmm.. nak flashback la ape yang terjadi sepanjang 2009 ni :

1. macam hell pun ade jugak. mane taknye, aku pegi langgar kereta orang, melayang RM500 wat bayar kereta orang tu. dahla orang tu staff kolej je. kerek nak mampos. aku rase aku nak langgar lagi sekali kete die yang buruk tu. langgar ngan bulldozer would be nice,i guesssss ^___^ ( aiya~ dasyat betul sifat pendendam dalam diri aku ni.haha )

2. gado ngan lecturer. ni adalah bende yang paling bodo aku pernah wat sepanjang aku blaja. aku rase aku agak famous pas aku gado ngan lecturer tu. mane taknye, lecturer lain mesti pandang aku ni macam ade something wrong je kan. bukan senang beb nak bersihkan imej balik. syukurla mase sem 5 ni, aku dah kamcing balik ngan lecturer tu. and aku pun takde carik pasal ngan lecturer lain. sumpaaahhh, taubat beb..

3. dapat lesen. macam kelakar je bende ni. orang lain dah habis P aku baru dapat P.. haha. tak sabar nak tunggu 2011 supaye imej P ni bley dihapuskan :D

4. sikap boros yang semakin menjadi-jadi. ( penting ke? huhu... )

5. ape yang penting, aku sangat gumbira di tahun 2009 ni. sebab i already spent my quality times with my beloved family, friends and sesiape saje yang pernah menggumbirekan aku. tq soooo much , ppl :)

6. and, syukur alhamdulillah sebab aku takde dapat penyakit-penyakit yang teruk-teruk macam yang aku pernah dapat mase tahun 2008. tapi, disebabkan penyakit-penyakit itulah : i've learnt a lot about appreciating life and people around me. btw, aku nak wish thanks pade these persons yang banyaaaaaaakkk sangat tolong aku, cheering me up when im facing my hard times.
special credits to : my family, Irfansyafiq , Kak Ikin , and the lovely Casa Tanjung's dorm-mates.

7. 2009 banyak mematangkan aku. walaupun aku ni nampak macam tak matang, tapi aku matang gak la sebenarnye. i just do whatever i want to do. and if i didnt want to do it, dont ever try to force me to do it.


wishing 2010 would be a lovely precious year for me. amin.


p/s : kalau tak silap, after midnite nanti ade gerhana bulan. greatest new year present ever. nak tengok ^^

post signature



8:20 PM