Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, December 24, 2009

tadi kan, lepas tengok movie avatar, aku pegi window shopping,cuci mate kat kedai-kedai kat jusco tebrau tu. *sementare tunggu allowance masuk, kite usha2 dulu ape2 yang patut..hehe*

then, aku jalan jalan kat orange sorbet, sebab nak teman Mek Iya si adik aku yang debab tu usha beg skola die.

tengah-tengah teman tu, aku terpandang kat area beg-beg longgok yang macam tak laku tu. hehe.. tibe tibe berkenan pulak ngan 1 beg ni. kaler oren. beg die besaaaaaarrrrrr... ( aku kan suke beg besaaaaaaarrrrrr .. hikhik~ )

tengok tag harge.. mak aih.. 90hengget. tapi ade less. ^^ taktau laa brape puluh percent less nya itu. hopefully 50%, lagipun beg tu da longgok-longgok je kan...


:)

memang lari budget laaa jawabnye. beg ni takde langsung pun dalam wishlist aku. takpelaaaa, kite hanya merancang, tuhan yang menentukan ^________^




p/s : exclusively to miss nadiah halim a.k.a dora naddy, tadi aku pegi jalan jalan kat toys r us, tibe-tibe aku ternampak ini. macam rambut ko, nadiah :p

yang ni cute gile. nasiblaa brthday ko da lepas..lau tak, aku belikan 1..
haha ;p

yang ni itam sket. macam baru kene panggang

post signature



12:26 AM