Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, January 3, 2010


mase aku tengah sedap-sedap on9, tibe-tibe mak tunjuk surat khabar UTUSAN kat aku.tergelak-gelak mak dibuatnye. aku pelik gak nape mak ketawe beriye sangat.

rupe-rupenye mak tengok gambar nikah Serina anak Chef Wan tu.

mak : kak ngah, cube awak tengok gambar ni.
aku : nape ngan gambar ni?
mak : takdela. tengok camne laki mat saleh tu duduk bersila.
aku : ( aiyo~baru aku perasan!) haha.. kelakarnye die duduk camtu.macam seksa gile je..
mak : tu laa..kesian tengok lakinye tak pandai duduk bersila.

hikhik~ mak..ooo..mak.. dalam banyak-banyak gambar kat dalam surat khabar UTUSAN, gambar laki Serina duduk bersila jugak yang yang die nak bahan. hahaha.

jadi,aku sangat bersyukur kerane aku sangat hebat duduk bersila. tak seperti mat saleh yang tak pandai duduk bersila ( ini ialah satu fakta,harap maklum ) . dan aku sangat berbangge menjadi orang melayu.

MELAYU BOLEYYY! :)

haha. kelakar gile weyy die duduk bersila camtu. lepas tu, pegang kaki je keje die. mesti die lenguh duduk camtu kan kan kan? pity you Gavin Edward O’luanaigh a.k.a Salahudin Ghafar.
anyhow, selamat pengantin baru to u both. walaupun die tak pandai duduk bersile, tapi die sangat hebat kerane dengan sekali lafaz sahaje die telah berjaye menjadi Mr.Serina. cayalah lu..
haha ;D


post signature



1:22 AM