Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, January 1, 2010



1/1/2010 - 12.15 a.m


inilah 1st post aku bagi tahun 2010. macam tak percaye je dah tahun 2010 rupenye.
again, HAPPY NEW YEAR!!!!

new year celebration? its a never in my life. tak pernah dan tak akan pernah ( insyaallah ) pergi ke konsert-konsert, tengok orang nyanyi-nyanyi, tengok bunga api yang besaaaaarrrr ( and ley wat telinge aku pekak ). tak kuase aku nak pegi. haha.

macam biaselaaa, duduk rumah. tengok tv. tengok bunga api kat tv. kadang-kadang lari pergi kat gate, tengok bunga api dari rumah je. best pe. macam pesta.

sekarang ni, online sajeee.. tunggu konsert-konsert merepek kat tv tu habis. nak mengadap movie pulak. banyak movie marathon time new year gini.

hey, lupe nak bagitau. kat rumah ni ade NEW YEAR BABIES tauuu.. 13 ekor anak tikus ni baru diberanakkan 31/12/09. pukul brape entah. aku pun geli nak tengok diorang ni dekat-dekat. still merah lagi. aku hanye mampu mendodoikan diorang je : cepatlaa besar, si manje ku sayaaang, minumla susu cap junjung. haha..* same besday ngan irfan :) *

baby-baby tikus yang sangat menggelikan aku.
13 ekor yang kelihatan seperti red beans. haha :D



post signature



12:11 AM