Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, February 15, 2010

alhamdulillah. just arrived home from the hometown-Muar. had a lovely + super duper tiring holiday.

suke dapat jumpe Bro Emy. die sekarang da stay kat Shah Alam. and die dapat training offer kat company Les Copaque. suke tengok artwork die mase training tu. kene wat 3D model for playground. comel playground die. cam Taman Ribena :)

then,best dapat makan ikan bakar @Sabak Awor. join family kawan abah punye gathering. act, anak kawan abah ni kawin, so abah kene jadi jurucakap untuk acara nikah tu. dats why family aku ni diajak join skali dinner tu walaupun aku tak kenal every single people of family kawan abah ni. yang aku kenal cume bini die je. hukhuk. aku pun wat hal sendiri je ngan sibs aku. snapping pictures and chit-chatting.

the next day, join rombongan pengantin lelaki @Sungai Abong. nice wedding as i can say. door gift pun cute. team kompang pun havoc gile. macam-macam lagu diorang main. siap main lagu dangdut lagi. hehe.. pengantin pompuan pun comel. chinese look. memang sepadan ngan pengantin lelaki yang agak hensem tuh.. hehe

okey,malamye pulak pegi umah Betty. ade wat family gathering. best gak la. ramai yang ade. anak-anak pak Cham sume ade, except for Abang Joq. wat bbq, ade steamboat. banyak gile aku makan. then ade birthday celebration for Apit and Mak Your. ade wat lucky draw. best-best. sume orang dapat hadiah. baby dalam perut kak ted pun dapat gak. hehe..

then, puas main-main ngan kanak-kanak riang. main ngan Hamzah(anak Abang Amir),Aqila(anak WakDir) and Mikail(anak Kak Ted). lepas settle makan-makan, join puak-puak pemisah kat dining hall. Syamil main game kat Xbox 360 die. macam-macam game main. main Left 4 Dead paling havoc skali. sume orang jerit bile Syamil kacau Witch. hahaha. :D

finally, arini pulang ke rumah. singgah Smart, beli barang-barang dapur. tapau mee rebus Haji Wahid yang memang super duper terbaik laa kat JB ni. lau datang JB, sile-sile usha Mee Rebus Haji Wahid ni. banyak branch die kat JB ni. *waaaah, baik ati btol tolong promote :) *

then,lau datang Smart ni memang tak sah la lau tak g borong DVD. DVD kat sini memang terbaik laa wa cakap sama lu. murah gile di alam semesta. aku tak pernah jumpe lagi DVD murah kat Malaysia ni selain dari kat JB. with only RM20, bley dapat 5 movie. lau tak puas ati ngan kualiti die, siap bley tukar ngan yang baru lak tuh. terbaik kan?

aku beli 2 korean drama. aku pun tak tau nape aku terjebak ngan drama Korea nih. mase aku ngan Zarith pilih-pilih tu, abah da bla gi kat kereta.( da puas borong DVD, selambe die je tinggalkan anak die..haha ). then,si Zeti wat muke bajet comel die, mintak aku blanje cite hantu. ( minah ni memang penyokong industri filem tempatan). tapi, lepas die pilih-pilih tu, die berkenan nak beli cite Phobia 2. aku pun layankan je budak kecik ni. yang paling best tu, mase nak bayar, tauke kedai DVD tu memang bagi kaw-kaw punye discount laa. jom kite blaja matematik jap :)

1 drama korea ade 4 DVD. 1 DVD = RM 5. so, 4 DVD = RM 20.

aku amek 2 drama. so 2 x RM 20 = RM 40.

then campur lak ngan Zeti punye cite Phobia 2 = RM 4.

so, GRAND TOTAL , RM 40 + RM 4 = RM 44

ha, tapi tauke DVD ni baik hati laaa..

die charge 1 drama korea = RM 15 je.

so, 2 drama = RM 30.

then, cite Phobia 2, die bagi FREEEEEEEE jeeeee!
haha.. heaven gile beb. save duit aku.

so kesimpulannye, kepade sesiape yang nak beli DVD murah, datangla JB. heaven beb. lau nak beli software PC pun murah gile kat JB. aku rase kat tempat len memang mimpi la lau nak dapat beli DVD ngan harge RM4 je. aku beli kat Kuantan pun, RM10 per DVD. terberak siot nak beli.

phew. best laa CNY ni. angpow pun aku dapat. limau pun da puas makan.

kesimpulannye : CUTI NI TERBAIK AHHH! . malangnye sok aku da kene balik Kuantan. sob sob sob . huuuuu~





post signature



7:36 PM