Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, March 16, 2010

sob sob~

sedeynye..


saje je letak title sadis sikit. nak bikin gempak. :)

act, pas aku mandi tadi, aku tergerak hati untuk menggaru tapak tangan aku yang agak gatal.

so, bile aku nak menggaru tuh, aku sangat laaaaaa terkezut melihat keadaan tangan aku yang seperti tangan seorang nenek tua yang berumur 83tahun.

kulit tapak tangan aku menggelupas dengan sadis sekali. bukan setakat di tangan kanan, malah tangan kiri juge menerime nasib yang serupe. huuuu~

aku dengan sepantas kilatnye keluar dari bilik dalam keadaan berkemban, pegi menagih simpati ahli keluarge aku. memandangkan waktu itu waktu puncak , ( waktu maghrib ) dan sume orang sangatttttt laaaa busy, mereka malas nak melayan aku. huu.. 

aku diabaikan. mujurlah Sang Kecil yang bername Zeti Alysa sangaaaaaattt concern ngan aku. :))

pas mak ngan abah settle sembahyang Maghrib, aku terus meluru ke arah mereka dan menagih simpati ngan mereka. 


malangnye, abah just cakap : OUH, ni allergic ngan sabun nih........  

huuuu, tu je? bukan nye nak bawak aku g ospital ke,hape ke..hahha 

(bajet laaaa teruk sangat tangan aku ni...hoho)


jadi, marila kite menonton pertunjukan wayang gambar eksklusif iaitu gambar-gambar tangan aku yang didera dengan sadisnye oleh sabun pencuci pinggan.


kindly click on the pics for a larger view ,tq.






yucccckkkkksss~ aku sendiri pon geli tengok tangan aku nih..
hoho :)

post signature



11:06 PM