Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, March 19, 2010

haaa..seperti biaselaaa. title entry takde kene mengene langsung ngan ape yang aku nak tulis nih..
hoho..

hari ini hari JUMAAT yang tersangattttla mulia. and disebabkan harini sangat mulia, maka aku pun bangun dengan awal sekali. tu pun disebabkan keriuhan di dalam bilik disamping keenakan aroma coklat yang semerbak menyuruh aku bangun.

bile aku bangun, aku tengok Zarith tengah sibuk memunggah parcel PosLaju yang baru sampai.
ouh, minah ni punye chocs da sampai rupenye.

fyi, Zarith ni tengah taksub ngan online shopping. habis segale blog-blog die explore. setakat ni, die dah terjebak beli contact lenses, chocs and the latest one, wall deco. wall deco ni aku pun terjebak gak sebenarnye. sebab wallpaper die sangaaaatt cute. and d most important, it's completely affordable. sape yang nak try browse page wall deco ni, CLICK HERE.

rase cam cepat sangat mase berlalu. pejam celik, pejam celik, daaa HARI JUMAAT. ouh, TGIF :)

cuti seminggu berlalu dengan sia-sia. satu habuk pun aku tak wat ape-ape. makan tido makan tido sahaja. add on ONLINE. ari ahad da nak berambos balik Kuantan. buku? ke lautttt.. kirim salam jela ngan buku, padahal pas cuti ni berderet-deretan test yang aku kene standby..

design? hampeh.. baru bukak buku, baru tengok plan, da pening. tibe-tibe jadi migrain pulak. hoho.

ouh, agak rajin meng-update blog skrang ni. setakat ni, entry-entry untuk bulan ni lagi banyak dari entry bulan Jan n Feb. tahniah. tapi memang tak dapat challenge entry mase aku mule-mule ade blog dulu. gile sampai 20++ entries. dasat. dulu zaman-zaman kegemilangan dapat line WiFi. bahagie je online dari subuh sampailaa datang subuh balik semule. hoho.

sekarang ni, nak online pun payah. tu pun online fb gune N73 je. da la online gune henpon, kredit pun masyuuuuuukkkk je die abis. haha. tapi, aku tak kisah sangat pun pasal tu sebab sekarang ni aku memang taksub online gune fon. and aku pun sangat taksub topup. hoho. lau abah tau ni, konpem kene tarik segala monthly allowance aku. ^_____^

btw, aku da kurus sekarang. oopss. bukan. salah ayat. berat badan aku da turun 1kg. waaaahh.
tapi aku tak mudah terpedaye ngan tu semua. maybe alat penimbang tu rosak. haha..

hmm..ape lagi aku nak story ek? haaa.. tahniah banyak-banyak la kepade Cik Nadiah Halim sebab beliau da ade blog sekarang ni. dulu die ade wat blog, tapi ade ke patot tibe-tibe die g cancel account blogger die. ceh. aku pun tak sempat nak view blog lame die tuh. semoge blog baru die ni berkekalan sampai bile-bile. ape-ape pun, rase tercabar bile tengok total entry die da melebihi aku. waaahh. banyak btol idea ko ea Nadiah. idea mencurah-curah ke ladang gandum. haha. meh la kite view blog die ramai-ramai. Click Here, tq.

okey. mau mandilah. petang karang mau pegi wat police report. ouh, how pathetic. Sijil SPM aku hilang. lupe letak katne. nasib baik awal-awal da perasan sijil tu hilang. lau tak, memang payah la aku nak grad nanti. hoho.

wokey.

see ya!

LOTS OF LURVE,

post signature




12:19 PM