Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, March 13, 2010

my 1st entry for this mid-sem break.
ehem ehem.
hello people :)

semoge cuti kali ini menggembirekan.

oke dokie : pagi tadi bangun pagi-pagi bute. siap-siap pegi Bandar Baru Uda for Kak Hana's nikah ceremony. nice nikah dress. nice hantaran. tapi aku tak pegi pun tengok orang nikah kat masjid. aku lepak kat umah je.

tolong set up meja kat bawah canopy untuk makan-makan pas nikah nanti. penat siot.

dah settle nikah, kene jadi orang KUAT pulak yang tolong kutip pinggan-pinggan kotor, gelas-gelas kotor. tolong basuh. fuhh.. belengas beb wa cakap sama lu.

lapa pun memang lapa gile babeng ah. pas family pengantin lelaki bla, aku wat muke tak malu, capai pinggan, wat muke selambe g cedok lauk kat bufet table. 2 round beb aku makan. penuh pinggan. huhu. esok ade majlis bersanding pulak kat dewan hape ntah name die. dijamin busy punye. huhuhu

pas makan, adik-adik aku kene kidnap. diorang melarikan diri ke City Square ngan cousins yang lain. nak tengok movie hape entah. aku malas nak ikot. so aku ikot abah balik dengan gumbiranya~

nak dijadikan cite, kitorang singgah kat SMART sebab abah nak beli DVD. at d same time, aku bodek-bodek abah belanje cite korea MY GIRL yang aku tengok sekerat jalan, tak penah tengok sampai abis. pas beli DVD, kitorang pun lalalalalala tolak troli nak pegi beli buah. bile sampai kat area fruit stalls tu, aku tengok ade ramai gile umat manusie berkerumun kat depan 1 kedai buah ni.

aku ingatkan ade orang jual ubat ke, wat magic show ke, tak pun Bang Bang Boom g prank orang kat situ. rupenye-rupenye ade seorang umat terbaring kat atas lantai. aku cuak gile. dahla siap ade paramedic.

so abah pun g tanye kat sorang brader ni.

abah : wadde hell is goin on? ( maaf, bukan dialog sebenar ;p )
brader : orang tu pengsan kowwwwwtttttttt...

then abah suruh aku tolak troli, stay kat tepi ngan heri. taknak bagi aku kene badi gaknye.. huhu. dari jauh, aku nampak putih semacam je kaki orang tuh. aik? pengsan mende gitu?
aku usha-usha, tengok skuad paramedic da simpan alat-alat canggih diorang. pastu ade sorang mamat tu datang bawak surat khabar cina.

haisshh.. seram sejuk aku dibuatnye. then, mamat tu cover badan orang cine tua yang terlentang kat atas lantai tuh ngan suratkhabar. konpem da kiok orang tua tuh.

aku yang keseraman kesejukan ni terus ajak abah nyah dari situ. aku tak sanggup. huhu.
takotnye laaa.. aku ingat nak snap pic, tapi bateri fon aku kong pulak. tapi, ade hikmah gak. kang tak pasal-pasal berhantu blog aku ni sebab ade gambar mayat terbongkang. huhu

pengajaran of the day : kematian boley berlaku di mana-mana sahaja. insaflah.



post signature



5:00 PM