Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, March 16, 2010


sape yang layan genre music Symphonic Metal mesti penah dengar name band ni.

aku suke gile vokalis die - Tarja.

tapi si Tarja ni da quit dari band ni and band ni pon da ade vocalist baru , aku pun tak tau ape name vocalist baru die. and Tarja sendiri pun wat group baru. aku pun taktau ape name group die. hoho. tapi sejak Nightwish ni da tukar vocalist baru, aku da tak suke sangat ngan band ni sebab lagu diorang da kureng sodap.

so, mari la kite layan lagu Ghost Love Score. Live version punye. live from Argentina, lau tak silap aku. aku da tengok banyak kali video ni, sebab abang aku ade beli DVD die. ni la konsert last skali Nightwish ngan Tarja sebelum Tarja brambos dari Nightwish.

and lagu ni sebenarnye da dekat-dekat part hujung konsert. fans diorang pun ade yang nangis-nangis. sedey beb. huuuu~





and meh layan lagi 1 lagu Nightwish pas diorang ade vocalist baru. Lagu Bye Bye Beautiful.

:)






post signature



12:15 AM