Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, March 15, 2010

mau story sikit.
mase di wed day of Kak Hana, aku ditugaskan sebagai pemberi door gift untuk orang-orang yang datang.
( a nice door gift - Porcelain glass from IKEA filled with a super duper delicious Telur Pindang )

so, nak dijadikan cerita, mase aku tengah sibuk-sibuk nak bagi door gift untuk orang yang nak balik, ade la sorang guest ni..
die sorang je, Indian look. i guess he's an Indian Muslim guy.
die pun bersalam lahh dengan mak pengantin. aku yang kat sebelah mak pengantin ni da standby nak hulur door gift tu kat die. die pun bukak wallet, keluarkan duit, nak bersalam kaut ngan mak pengantin tu.
then, tibe-tibe die keluarkan RM10, hulur kat Zeti. and die keluarkan RM15, hulur kat aku.

i was like : errrrr..untuk aku ke?
tapi, mase die hulur duit tu, die ade cakap something kat aku. tapi aku tak paham die cakap ape.
aku just senyum je. :p

tapi, aku amek jelaa. dah orang hulur kan, so aku amek jelaa. rezeki jangan ditolak. hehe :)

but, till now, im still curious bout the RM15. alhamdulillah, bagi door gift pun dapat gak habuan RM15. bukan senang an unknown person nak hulur duit kat kite kan..

THANKS A LOT MR.ANONYMOUS :)

semoga Allah melipatgandakan lagi rezeki anda.



post signature



9:13 PM