Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, April 15, 2010

harini, 16 April 2010.

rasenye belum terlambat lagi nak story pasal ape yang berlaku mase birthday aku.

biase-biase je, takdela gempak mane pun.

mase malam kejadian, aku dan tenuk-tenuk peliharaan berpakat nak pegi tengok game futsal kat kolej. tapi, malangnye, hujan lebat gile pulak. so kitorang pegi makan jelaaa. sebelum tuh, Eryn pegi beli buah mangge banyak gile, macam la ade 76 orang yang die nak ajak makan buah mangge tuh.

pas balik dari makan, kitorang pun duduk kat bilik dengan bahagienye, snap pictures gune YouCam kat laptop wan. pergghh. banyak gile pose-pose maut yang kitorang wat.

pas puas amek gambar, Eryn suruh kitorang makan buah mangge yang die beli tuh. fuhhh..sedap siot. bukan setakat menjilat jari, tapi da siap menjilat kaki da. huhu. tak lame kemudian, ade Cik Shaz datang kat bilik sebab Eryn nak bagi buah mangge kat die. pastu aku pun menyibuk gak keluar bilik nak berbual-bual mesra ngan Shaz. tengah sedap layan feeling, tibe-tibe rase cam ade salji je atas kepale nih.

waaaahhh~ tenuk-tenuk curah bedak beb. haha. aku wat muke redha jela. haha. tapi dalam hati bersyukur gakla sebab diorang curah bedak je. lau curah mende lain, aku tak tau la nak kate ape.

ade Cik Ijah yang bersenang-lenang jadi ahli mesyuarat tingkap, tengok adegan menghabiskan bedak yang sedang berlaku.

da macam pesta da kat situ. padahal ade 5 ketul je kat luar bilik tuh. bukan ramai mane pun. tapi, tibe-tibe Shaz bla pulak. aku pun tak tau bile mase die bla. siap bawak buah mangge lak tuh.

walaupun kene curah ngan bedak, aku dapat gak birthday card dari tenuk-tenuk. comel kad die. ade lagu. ade gambar Siva, iaitu calon Exco pujaan ramai. haha.

meh tengok gambar :)



Eryn mengejar Shaz.
Shaz berlari ketakutan.
:)


pesta bedak~


geng mendajalkan orang.


puak-puak pemisah 415

yeay~wakenabeb!

:D



*anyhow, thanks a lot kepade sume insan yang wish birthday kat aku. thank you sooooo much :)

bunch of thankies pade krona-kroni yang send msg kat aku, yang wish kat fb.

and loads of thanks to Nadiah, Wan and Eryn yang bagi birthday card kat aku. it's really nice.

and tak lupe jugak pade insan yang bagi present kat aku - Sis Zeti, Mak, pakwe Wan. :)



post signature



2:59 PM