Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, April 8, 2010

counting days to :

1. be 21. urrrgghh~ hate this. no comments, tapi nak upload gambar kek comel. bcs im not going to celebrate myself of being 21. its awfullllllll~ really awfuuulllll..

happy birthday ZURINA~~~~~~

2. cant wait to go to UTM KL for d 2nd time. 1st time pegi mase semester 2, sebab ade Survey Camp kat sane. its soooo nice being there. i experienced a real campus life. best gilak.

UTM KL, see ya !


3. ape ye no 3? ouh, takde ape-ape pon, tapi just tak sabar nak tengok ASMARADANA malam ni. pakwe aku berlakon. name die? Ouh, Shaheizy Sam pujaan hati. aku suke arr kat mamat ni. sempoi je.. tak sia-sia aku melaburkan 2 kali duit aku semata-mate nak tengok movie yang mamat ni berlakon. 1st aku tengok Jangan Pandang Belakang Congkak. then, mase kat JB aritu aku beriye-iye suruh abah beli DVD cite ADNAN SEMPIT. perggh, sempit pemikiran aku tengok movie ni.huhu..2nd,KL DRIFT. yang ni memang superb arr. terngange mulut aku ni tengok die jadi mafia. bawak pedang, pergghh memang stylo abis laa. ( berdarah idong tengok mamat ni~ )

sayang, i lap u lahhh :)



post signature



12:24 PM