Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, April 15, 2010

its good to be at home.

sampai JB pukul 3 am.

alhamdulillah, the journey was okayy,
cume mase dalam bas je macam puake sket.
aku duduk seat 4B, sebelah Eryn.
and seat depan aku tu ialah seorang cine berkepale botak licin.
pastu die pakai cap, konon-konon die stylo laahhh pakai cap tuh.

bile die naik bas, die terus cari seat die, and bile die da jumpe seat die,
die terus duduk.
and bile die da duduk, dengan selambe badak tok nenek moyang die,
die turunkan seat die ngan spantas kilatnye.
aku tengah dengar lagu time tuh.
mak aih, bapak terkejutnye aku.
dahla lowered gile seat die tuh.
aku nak je g tepuk dahi die tuh, and cakap " woi apek, pekate ko rendahkan terus seat ko tuh macam katil, pastu ko baring. agak-agak da sampai JB, aku ley pijak-pijak je ko nih."

geram siot aku. sempit gile kawasan jajahan aku. celake punye cine. nasibla ko tu tue, kalau ko mude, aku da bagi cop mohor kat atas kepale botak ko tuh. haish.

tak lame kemudian, aku pun tak pahamla ape jenis posing die wat atas seat tu an. tangan die, die g angkat, then die stand tangan die kat atas kepale die. tapi, memang terjulur la masuk sempadan aku.

yang aku tak bley bla tuh, aku siap ukur berape jarak tangan die tu dari muke aku. adela dalam sejengkal je. gile ke hape. kalu driver bas tuh brake emergency, mau tak tangan die setepek kat muke aku. bodo punye cine.

mase bas berenti kat Endau, apek bodo ni turun bas. g mane entah. pas naik balik, perrrrggghh,, die bley plak wat posing yang same cam tadi. aku rase cam nak jentik je tangan die laju-laju. dahla bau rokok kuat gile. mamat nih hisap rokok ke, pakai perfume bau rokok? taknak cam kembang kempis lak kan hidung aku tahan bau rokok die tuh. dengan tangan die yang sejengkal je dari muke aku, mau aku tak mengucap sepanjang jalan. bile da sampai Kota Tinggi baru die naikkan balik seat die.

bongek. nape tak biarkan je seat ko cam katil sampai kat Larkin nanti? sengal punye cine. nasibla aku da turun awal-awal kat Shell Johor Jaye, kalau tak tau la nasib ko apek. huh.




post signature



11:58 PM