Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, April 8, 2010

hari ini ialah hari khamis.
8 April 2010.
kalau still jadi rakyat johor sejati, hari ni merupekan cuti umum sempena Birthday Sultan Johor.
tapi memandangkan Sultan Johor yang sebelum ni da mangkat, so, da takde lagi cuti.


hari ini kalau nak diikutkan merupekan hari yang bahagie dimane aku buley tido dengan aman sehingge ke tengahari.
tapi, dalam class Chem semalam, Cik Niza dengan banggenye mengkhabarkan bahawe arini ade Lab session. dan waktunye : 11 am.
disebabkan ade lab, aku kene bangun pade pukul 8++ pagi, dan bersiap-siap untuk menuju ke kolej pada pukul 9 pagi sebab room-mates aku ade class Pendidikan Islam pade pukul 9 pagi tuh.
( biaselaaaa, menumpang ngan orang ;p )

so, bile da sampai kolej, aku stay kat library bersame Non dan Wak Non yang ponteng class Pendidikan Islam tuh.
tapi ,tidak lame kemudian, tenuk-tenuk peliharaan aku tu msg, bagitau yang class diorang cancel. and, diorang ajak pegi MAKANNNNNNNNN :)

( arini agak huru-hare sebab aku tak bawak pencil case aku, and aku tak bawak purse aku. waddehell? pagi-pagi da gile meroyan sampai tertinggal aset berharge aku )

bile makan, rase macam kembali bernyawe. bagaikan mati hidup kembali~

da settle menyumbat nasi lemak, lepak kat library bace surat khabar Sinar Harian.
berita best : MESSI 4 - ARSENAL 1. bapak menganjingnye~ tau la team ayam aku kalah Champions League. uuuuuu~

mase lepak kat sofa bace surat khabar, aku nampak ade kelibat Cik Niza tengah bace Star. ooowwwhh, bahagie kamu ye~ bace paper di pagi hari~
tapi, aku just senyum je kat die. yelaaaa~ sebab nak JUMPE JUGAK KAN JAP LAGI DALAM LAB KIMIA~

bile da tepat jam 11, aku pun menyusup laju menunggu depan lab kimia tuh. dengan harapan dapat bergumbira dalam lab nanti, main simbah-simbah asid. haha.

tapi, setelah menunggu selame 30 minit, kesabaran aku telah sampai ke tahap klimaks.

aku dengan pantasnye menelepon Cik Niza. first call, die REJECT! hau dare u! haha..

takpe, 2nd call : DIE REJECT LAGI! waaaa~ini suda mencabar kewibawaan~

3rd call : mampus tak layan.

aku pun terus menaip msg : CIK, ADE LAB KE X ARINI?

selang beberape saat : ade msg dari insan tersayang : XDE ADA MTG.
nak aku translate kan tak? msg nye berbunyi begini : takde, ade meeting.



:)














( "%$#@%#@*&><>?*&%%$!~)(*&&*^$#$##@@!!&&}{":?/.<>*$@# )



post signature



11:56 AM