Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, May 6, 2010

1. ape yang saye buat pada pukul 8 pagi?

-macam biaselaaaa.. tido..hehe.


2. apakah yang saye buat 30 minit yang lalu?

-online saje.. :))


3. apa yang berlaku pada tahun 2006?

-errrmm..mase ni form 5. so, pegi sekolah, balik sekolah. oh ya, teknik tanjung puteri :)


4. perkataan terakhir yang saye sebut secare kuat.

-errrr.. tak ingatla. hello maybe?


5. berapa kalikah saye makan pencuci mulut untuk hari ini?

-tak makan pencuci mulut pun. gosok gigi je terus.. muahaha.


6. apakah warna sikat rambut saye?

-warne biru. ade gambar doremon :)


7. apakah benda terakhir yang saye bayar?

-RM1.20, beli air 100plus kat mesin gedegang.


8. apakah perkara yang saya lakukan semalam di dalam bilik?

-macam-macam ada. tido, makan, tengok tv, ketawe, korek idong. muahaha.


9. apekah warne pintu depan rumah saye?

-kalau pintu pagar, kaler itam. tapi, kalau pintu nak masuk rumah, takde kaler sebab pakai sliding door.


10. dimanakah saye simpan baki duit saye.

-banyak tempat. saye simpan duit seposen kat dalam tabung pringles. saye simpan 2posen ngan 5posen kat dalam purse kecik sebab nak gune wat basuh baju. duit seringgit kat dalam locker. duit besau-besau kat dalam purse.


11. apakah ramalan cuaca untuk hari ini?

- aiyak. soalan apekah? entahlah. cerah sepanjang hari kowt. tapi kalau hujan duit pun stylo gak ni. haha.


12. apekah perise aiskrim kegemaran saye?

-semestinye coklet. sedap.


13. perkare-perkare yang buat saye teruja?

- banyak. SHAHEIZY SAM, makanan yang sedap, duit yang banyak. ouh, mini cooper pun ley wat saye teruje :)


14. adekah saye berumur 25 tahun ke atas?

- ouh, tidak. saye 75 tahun ke atas. ;p


15. adakah saye nak potong rambut?

- tak pun. da pendek da. tapi, macam hape da rambot nih. huh.


16. adekah saye cakap banyak?

-entahlah, tanye tenuks saye. tapi saye gelak banyak. haha.haha.haha.


17. adekah saye menonton O.C?

-ape tuh? haha. tak la. OC tak best. hero tak hensem. haha.


18. adekah saye mengenali seseorang yang bername Steven?

- takdela. SEVEN ELEVEN adelah. haha.


19. adakah saye buat perkataan sendiri?

- ape punye soalan ni. tak paham arr. huhu..


20. adekah saye minah jealous?

- tak. saye minah cemburu. haha.


21. name kawan saye yang start dengan huruf A.

- Alicia Keys, Adam Lambert, Adamaya, Amani, Alamanda Putrajaya ;p


22. nama kawan saye yang start dengan huruf K.

- Kepale hotak kaw.


23. siapakah yang berada paling atas dalam senarai received calls fon saye?

- ^_____^ insan ini ialah irfansyafiq. malas nak save name. saye save camtu je name die. haha.


24. mesej terkahir dalam inbox saye.

- mesej dari ^____^ : sory2..xingt.. * sebab beliau lupe nak kejutkan saye tadi. pastu konon-konon saye nak merajuk..haha.


25. adekah saye menggigit-gigit straw?

- tak. saye menggigit-gigit gelas. haha.


26. adekah saye berambut kerinting?

- tak. saye tak berambut. haha. rambut i tak kerinting la nyahhh.


27. apakah makanan terakhir yang saye telan?

- mee goreng basah kat kedai sebelah. sodap.


28. adekah saye berkahwin suatu hari nanti?

- insyaallah. panjang umur, ade jodoh, saye kawin la.


29. apakah movie terakhir yang saye tonton 2 minggu lepas?

- err? Maria Mariana 2.


30. adakah saye terjatuh hati pada seseorang sekarang?

- ummmm,, entahlah. ade kowt. SHAHEIZY SAM. :)


31. adakah saye tertekan harini?

- tak. saye happy harini. and saye harap saye happy esok, luse, dan sampai bile-bile :)


32. adekah saye menangis pada harini?

- tak. dah lame saye tak nangis.


33. kenape saye jawab soalan tag ini?

- sebab saye suke dan saye saje-saje nak jawab. :)


34. saye nak tag orang yang :

- sedang boring, takde keje, rajin nak jawab tag ni, suke buang mase dan takde idea nak wat entry baru. jikalau anda ade ciri-ciri demikian, meh jawab meh :)


35. ucapan terakhir :

- terima kasih kerana baca, terima kasih kerana datang blog saye :)


post signature



2:22 AM