Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, May 30, 2010

hello. welcome to my blog again. setelah di-private-kan selama beberape hari. boringnye rase bile private-kan blog ni lame-lame. bak kate Anang, " separuh jiwaku pergi~~~~ " pergi ke mane? entahlaaaa. aku pun tak tau.


so, blog ni sudahpun di make-up kan bagi cantik. tapi takdela cantik pun. sebab aku gune kaler purple. geli den. aku bukanlah pecinte kaler purple. tapi, saje je nak bagi ceria lah konon-kononnye. mule-mule ingat nak buat B&W je, macam layout yang dulu, tapi rase macam takde life je. boring. baik gune kaler yang best sikit.


kerja-kerja mengedit layout ni berlangsung selama 1 hari suntuk. penat? jangan cakaplaaa. lenguh segale urat sendi ni. mate ni dah naik berbulau tengok segale jenis coding yang berselirat. juling mate nih. aku gune coding yang same dengan layout B&W aku dulu tuh. cume yang ni lagi payah sebab aku banyak buat bende-bende merepek kat belah kanan nih. hampir gile aku dibuatnye. huh.


ni jela hasilnye. ade cacat sikit sebenarnye. tapi, hopefully korang tak perasan lah. heee ^^

so, enjoy your reading. kalau ade yang patut ditegur, just let me know okeyy? boley just roger kat Ronggeng Corner ataupun kat FB, ataupun email saje - zuryn89@hotmail.com.


tq :)


post signature



2:05 AM