Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 31, 2010

sile la remove aku dari friend list kau ye. aku pun malas nak amik tau hal kau lagi. kau boley pegi mampos dengan dunia kau yang completely nonsense tu.


* harap maaf ye. saje je nak melepaskan hangin kuskus dalam badan ni. entry ni tiade kene-mengene dengan pembaca blog ini. *


kehidupan semakin membosankan. sangat-sangat membosankan. semakin tepu duduk di rumah. tidur pagi, bangun petang. hebat. online pun dah tak membawe sebarang makna. main game je kat FB. aku la tokey kedai baju, dan aku juge la tokey kedai biskut. usahawan berjaya in-the-making. blahhhhhhhhh~


selangkah lagi menuju ke kamera LOMO idaman hati. nampak je macam kamera cikai-cikai, macam kamera zaman dulu, macam kamera mainan. tapi, hasilnye, SUPERB! hasil penyiasatan aku, gambar yang di-snap oleh kamera ni memang cantik. vintage gitu. ofkos la tak secantik DSLR, tapi berbaloi la dengan hargenye. dan kamera ni dengan sesuka hatinye boleh dicampakkan ke dalam air. tidak seperti kebanyakan DSLR. ahha, korang berani ke nak campak DSLR korang dalam air? huwaa. same sekali tidak melainkan korang ade casing kamera tersebut yang hargenye boleh tahan masyuk juge,ye. jadi, kamera on-the-way. tak sabar nak membakar duit yang cume ade beberape ringgit je ni. target : next week kamera cikai ini mesti ade dalam genggaman aku!


post signature



4:05 PM