Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 10, 2010

it's 4.12 am, to be exact.

still takboley tido.

demmit.

berjuang untuk DDA 3153 - Design of Steel & Timber esok.

2.30pm.

* wish me luck :)


mood : berserabut ayam.

ayam pun tak beserabut camni.


hukhuk. ego aku akhirnye terhapus juge setelah si mamat gonjeng tuh call aku.

semalam, aku dengan penuh egonye takmo layan msg and call die.

tapi, bile die call tadi, tangan ni dengan gatalnye menekan button hijau.

* bla ar kaw, zurina. taknak layan, konon. tapi, last-last menggatal jugak.hukhuk~

takpela. aku rase kami ni bagai aur dan tebing. bagai isi dan kuku. bagai kasut dan stokin. (??)

takbley la nak ego lame-lame. nanti aku mesti mengalah punye.

aku rase aku da kene mandrem ngan mamat nih.

adoyai.

giler. tapi mamat ni punye ayat memang power. ( time mood die ok la )

cube time mood die cam shelaka, habes segale ayat die sembur kat aku.

tapi sekarang ni aku da kuat dan gagah.

kalau die sembur aku, aku sembur die balek. haha.

taktaola kenape sampai sekarang ni still melekat ngan die.

die letak gam gajah kowt. huu~

benci kaw. * tapi takbley nak benci. susah nak benci. *

grrrr. irfan, kaw pegi ngorat pompuan lain ah.

malas ah aku nak layan kaw.

;p





post signature



4:12 AM