Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, May 16, 2010

arrived my pit-stop. boley mereng jadinye kalau study Hidrology ni straight ahead sampai ke pagi nanti. online sekejap. tengok-tengok fb. ingat nak bukak website UTM, nak download skema jawapan. tapi, server down kowt. takbley langsung nak bukak. cett.


bile da bosan, aku tengok-tengok la gambar-gambar yang ade kat dalam lappy ni. macam kelakar pun ade tengok gambar zaman tok kaduk dulu. sengal giler babeng muke nih. muke hangit. haha ^^


so, tangan ni pun gatal-gatal nak upload. gambar eksklusif nih. sebab tak penah upload kat fb/ms. limited edition pale hotak ku. haha.

gambar ni mase kat Times Square. Sem 2. ade rambut kaler merah.

ni pun sem 2 gak kowt. ngan Pika. rambut panjang. lepak kat Student Center.
haa.. yang ni mase sem 3. ade survey camp kat Taman Pertanian. panas tahap gaban la.
memang terbakar kulit. aku curi-curi naik mende alah ni.
mau tak melecur bontot ni duduk atas tuh.
and disebabkan aku naik mende tuh tak mintak izin, aku tersepak lampu kaler merah tu sampai tercabut penutup lampu tuh. pastu meraban nak pasang.
sori yek! ;p
ni mase sem 2. pagi-pagi bute pegi lepak TC. musim final exam nih. padahal petang tuh ade paper Kimia.
mase ni kurus beb. jeles gile tengok gambar nih. huh.
ni mase sem 2. ade Survey Camp kat UTMKL.
meh nak perkenalkan mereka nih.
from left : Aini, Shikin, Me, Ijah, Shiela. yang kat atas tuh Dekya ngan Ekin. tukang snap pic ialah Non.
ouh, Aini, Shikin, Ijah and Non grad sem ni. *so long~farewell~*
it's soo nice to know them nih. diorang ni kirenye top students batch aku.
selalu membantu aku di waktu kesusahan.
yang ni pulak gambar mase sem 3. aku tercampak kat hostel Casa Tanjung. so, kawan ngan seniorita. best mereka nih. aku selalu dimanjekan sebab aku macam adik bongsu la kirenye. heheh ;p
mase ni boring, so kitorang pegi TC. mandi-mandi. ngan Kak Ekin, Kak Yanie and Kak Linda.
yang kene tanam tuh Kak Ekin :)
Kak Ekin nih teman seper-ronggeng-an ngan aku. selalu jalan-jalan ngan die naik moto.
siap beli helmet kure-kure kaler putih, nak same ngan Kak Ekin :)
ni mase bulan puase. pakat ramai-ramai pegi holiday kat kampung Kak Ekin. best.
dapat rase suasane kampung. siap pegi kebun. best ah.
ni pun mase sem 3. sem yang banyak penyakit. since dari raye, demam non-stop.
MUAR-JB-KUANTAN-JB. merate-rate aku usung demam nih.
bile balik JB, check darah -----> DEMAM DENGGI.
masok hospital Sultan Ismail JB. 3 hari 2 malam.
gemok mase nih. banyak sangat masok air.
sebab tu sampai sekarang still sengal.haha.
ahaks. zaman-zaman sengal. bersame Irfansyafiq.
raya 08. muke aku di-censored-kan sebab terlalu huduh.
kalau nak tengok camne huduhnye rupe aku, sile datang rumah aku ye sebab gambar ni ade kat atas TV. tengok puas-puas sampai termuntah. haha.
adoi. cukupla tuh tengok gambar zaman jahiliah. meh tengok gambar 2010 lak.
ni mase bulan Jan. agak kurus kowt. haha. rambot panjang. aiyooo.
miss this hair.
yang ni gambar behind the scene video aku ngan Zarith. tengok kat fb ye.
video paling sengal yang aku penah wat ngan zarith. haha.
pakai mask same kaler ngan dinding. :D
gambar semalam. ahaks. sexy ar beb. takpe ah. muke belengas study Hidrology.



huaaaaa..sekian sahaje tayangan gambar. aku nak upload gambar mase aku ade parut kat pipi sebab kene hot curler tuh, tapi takde pulak. kat lappy wan kowt. nanti aku carik balik.



post signature



4:12 AM