Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, May 1, 2010

Happy Birthday diucapkan kepade mak saye. Name beliau Zainab Hashim.


saye sayang mak saye.


mak saye baik.


mak saye cun. saye pun tak cun macam mak saye.


mak saye ialah mak yang paling best di alam semesta ni.


saye taknak mak yang lain. and saye harap abah tak kawin lain. ;p


hikhik.

  • kalau barang saye hilang, mak saye yang tolong carikan. padahal barang tu saye sendiri yang lupe saye letak kat mane. walaupun da merata-rata saye cari, mesti mak saye yang jumpe.
  • kalau saye sakit kaki, mak saye yang tolong urutkan.
  • kalau saye sakit, mak saye bagi ubat, mak saye suapkan nasi. mak saye buatkan air.
  • kalau saye nak makan ape-ape, mak saye masakkan. sampaikan kadang-kadang kalau abah teringin nak makan something, abah suruh saye bagitau kat mak. kononnye saye yang teringin nak makan something tu. padahal abah yang nak. abah sangat licik. hehe.
  • kalau saye nak balik kuantan, mak saye tapaukan makanan untuk saye. mak bangun pagi-pagi semata-mata nak masakkan makanan yang saye nak bawak balik tuh.
  • kalau saye nak exam, saye call mak saye. and mak saye cakap, die akan doakan saye.
  • kalau saye boring, saye call rumah saye. saye selalu menyamar, konon-kononnye nak kenekan mak saye. tapi, walau camne pun suare yang saye wat, mak saye mesti cam itu suare saye.
  • kalau kadang-kadang tu saye sakit badan, mak saye yang tolong pijakkan badan saye.
  • tapi yang paling penting, mak saye ialah yang terbaik sebab beliau yang lahirkan saye and sibs saye yang lain.
  • and, syurga saye ade di bawah tapak kaki mak saye.


2nd May - birthday mak saye. tapi umo dirahsiekan. in advance, HAPPY MOTHER'S DAY wahai puan Zainab.


I LOVEEEEE U , mak :)


may Allah bless u. amin.


God made a wonderful Mother
A Mother who doesn't grow old.
He made her a smile of sunshine,
And a heart of pure gold.
In her cheeks he placed fair roses,
in her eyes, stars that shine.
God made a wonderful Mother,
And that wonderful Mother is mine.



post signature



8:58 PM