Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, May 25, 2010

bahagienye online setelah abah meng-upgrade sistem internet kepade wifi. fuhh. terbaik ah. terime kasih Encik Majid. nampaknye, aku akan on9 24-7 la jawabnye. hehe!


tadi aku view Les' Copaque punye website. and aku terjumpe ini. ade gambar Emy! haha. walaupun gambar dari belakang je. ouh, aku sangat kagum dengan mamat nih. die punye art talent : aku TABIK SPRING.




kalau nak dibandingkan dengan aku ni yang tak pandai nak melukis. bute seni. lukis orang lidi pon jadi rupe dahan pokok. aku cume pandai lukis bunge bodo-bodo je. aku tak pandai lukis figure. aku cume boley lukis bende-bende yang lebey teknikal.


mase sekolah aku tak penah suke subjek Pendidikan Seni. kalau nak exam, mesti aku suruh Emy yang bagi idea, wat sketch untuk aku. gile jahat aku ni buli abang sendiri. sebab tu mase sekolah teknik dulu aku suke subjek Lukisan Kejuruteraan. and mase sem 1 dulu subjek LK aku ni pon dapat A! huh. tu je yang aku boley banggekan. haha. kalau orang bagi pensel ngan sketch book, konpem aku blur. taktau nak lukis.


ok, berbalik kepade Emy nih. berbahagielah kau di sana. bagosla kau boley idop dengan diploma kau tuh. cume aku je yang kene bekerje keras untuk sambung belajar sebab kalau nak harapkan diploma nih, memang tak kemanelah aku ni. adoi. kenapela aku takde talent macam kau? sumpah aku jeles ngan kau.


mamat ni suke ngan binatang. and kalau die nak story pasal seseekor binatang tuh, memang sah-sah la aku tak kenal binatang tu kan. Emy ni dengan selambe badaknye boley lukis gambar binatang yang die maksudkan tuh tanpe refer ape-ape. gilo hebat. dahla hebat, cantik pulak tu die lukis. aku siap simpan lagi gambar kucing yang die sketch. ade kat dalam album.


haish, aku taktau la mamat ni datang dari planet mane. ke, aku ni yang terlalu malang sebab tak dapat curi sikit bakat die tuh. huhu.


ok Emy. penat aku puji ko. bak sini belanje aku tshirt armani sehelai. haha. :D

mak masak nugget. fuiyo. breakfast paling sedap di alam semesta.


jemput makan semua~




post signature



6:07 AM