Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 24, 2010

perggh. syahdu gle title entry. macam lagu raye. Kepulangan Yang Dinanti ek? takde maknenye. orang kat rumah ni chill je. tak menanti pown kepulangan aku ni. cume hampas kenit 2 ekor tu je yang bersemangat menyambut kepulangan aku. cehh.


setelah menempuh perjalanan ala-ala menaiki roller coaster di Universal Studio theme park, akhirnye aku sampai gak. agak mabuk ye di situ setelah sebulan lebih tak menempuh journey yang agak lame. ehem ehem. bukan agak lame. tapi memang lame. adoi. cepatla habis belajar. tak sanggup meng-cramp-kan buntut aku selame 5 jam ++ di dalam bas. i wish i had a flying carpet. hukhuk.


sooooo. penat berfikir ape yang patot aku lakukan sepanjang cuti 2 bulan ni. ade ke employer nak amek seketul hampas yang langsung takde working experience and hampas ini akan bekerje selame 2 bulan sahaje. aku rase takde. konpem takde. aku ingat aku nak try walk-in interview kat rumah aku sendiri. jadi bibik. gaji pun boleyla aku wat rundingan damai ngan Encik Majid. suruh die bagi 800 sebulan pon masyuk gak kowt. tak pon apply jadi PA Encik Majid pon stylo nih. boley ikot masuk site, ukur rumah, jadi tukang catit kat meeting. hoho. gilo kuat berangan budak nih. ;p


jadi kesimpulannye, aku da tau ape pekerjaan yang sesuai dengan situasi aku sekarang nih. jadi MEM BESAR kat rumah. boley goyang kaki. muahahaha!


pasni nak jadi Eric Leong jap uh. nak decorate bilik Emy yang kelihatan seperti stor berhantu. nak jadikan bilik aku. tapi, bile aku survey bilik die tadi, terus hilang selera aku. esok ah aku renovate. huhu.


aiyak. tibe-tibe teringin nak drive irfansyafiq punye Subaru pas bace blog Nadiah tadi. ouh, kene letak kat wishlist ni. hehe. aritu mamat tu da offer suruh aku drive, tapi aku pulak malu-malu kambing. padan muke kaw. last-last sekarang Subaru mamat tuh ade kat workshop. tunggu pas siap repair la baru dapat berangan nak drive. huuu.


tibe-tibe Mek Yah datang bawak Chika. aiyak. kucing ni pregnant ar. tapi aku rase Chika ni still kanak-kanak lagi. kalau die ialah seketul manusie, aku rase Chika ni baru umur 9 tahun. Chikaaaa~ apasal lah ko kene rogol? puake punye kucing jantan rogol kucing aku. cett. ape-ape pun, aku nak jadi mak bidan untuk menyambut kelahiran baby kucing. miaaaaawww~


aduh. dahla. penat ah. cramp kat bontot ni pun tak ilang lagi. huhu. nak berehat sebentar bersame KitKat :)


post signature



10:08 PM