Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, May 7, 2010

act, tengah study design. agak tepu gak la kepale hotak ni kan. dengan sepantas kilatnye aku masuk bilik, amek lappy kat bawah katil yang fully-charged dan dengan stylo-nye aku amek port kat depan pintu bilik.


curi mase untuk on9 sekejap. adoi. mau tak mati mengadap buku BS yang setebal tapak but Phua Chu Kang nih. cett. buku pun da macam sayur kangkung goreng belacan da rupenye. huduh. yucks. tak pandai jage buku. huh.


ouh, sekarang ni dilande sindrom sakit perut memanjang. sakit perut je kejenye. duduk sekejap, sakit perut. berdiri pun sakit perut. baring-baring pun sakit perut. makan 2-3 suap pun sakit perut. ketawe pun sakit perut. pehal entah. nafsu makan hilang. tata~ makanan luak separuh je. tak habis pun. ishishish. membazir amalan zurina. huh.


mase dalam kelas Chem tadi pun tibe-tibe sakit perut. selambe lepak kat luar kelas. mencangkung kat tepi pintu macam pengemis. gile stylo. tapi heaven yang teramat. agak-agak usus da steady, baru melangkah penuh bergaye masuk kelas. lunch makan mee kari, sedap. tapi sakit perut punye pasal, mee kari yang sedap da jadi tak sedap. makan separuh mangkuk je.


carrymarks da tau. alhamdulillah, carrymark 30++ cume carrymark Geotechs je yang taktau lagi. takpe laaaa.. takmo tau la carrymark geotechs tu. huhu.


ok, mari sambung stadi stado. ^____^



post signature



4:54 AM